Dieta recomandată de un renumit medic chirurg. Slăbeşti uşor până la cinci kilograme

20 decembrie 2018   Carieră

Profesorul Fiodor Grigorievici Uglov, unul dintre cei mai mari chirurgi din lume, recomandă femeilor care vor să slăbească un regim de viaţă simplu, fără excese şi cu multă mişcare. 

Chirurgul a ajuns până la vârsta de 104 ani şi a dezvăluit că pentru o viaţă sănătoasă e nevoie de activitate fizică şi intelectuală ridicată, renunţarea definitivă la tutun şi alcool, mâncare limitată, minim 7 ore de somn pe zi. 

Totodată, acesta are şi o dietă pentru femeile care vor să slăbească. Urmând regimul său, slăbeşti până la 5 kilograme într-o săptămână. Iată ce presupune această dietă:

Dimineaţă se consumă o ceaşcă de ceai negru sau cafea naturală fără a adaugă zahăr, iar ulterior se mănâncă un ou fiert cu gălbenuş tare şi 8 prune uscate, înmuiate de seară, în apă.

Meniul de prânz constă în 200 g de carne de pui fiartă, carne de porc fără grăsime sau peste, o portocală şi 100 g de varză proaspătă sau fiartă, ce poate fi înlocuită cu morcov. 

Între mese, ca şi gustare, se recomandă 30 g de caşcaval tare, un măr şi încă o portocală, iar la cină un pahar cu chefir sau lapte acru. 

Dieta se ţine 10 zile şi are rezultate remarcabile.

Sursă: secretele.com

Mai multe