Lucrurile în care oamenii nefericiţi văd fericirea

29 noiembrie 2017   Spiritualitate

Fericirea vine din interior, dar mulţi oameni nu înţeleg acest lucru. Ei optează pentru diferite metode pentru a se simţi fericiţi şi ajung să o caute în locuri sau lucruri, însă toate pot fi în zadar. Trebuie să se înţeleagă că fericirea nu este un obiect pe care-l putem obţine oricând sau cumpăra.

Există multe lucrurile în care oamenii nefericiţi caută fericirea, şi anume:

Se caută fericirea în noile relaţii

Relaţia înseamnă dăruire şi existenţa dragostei. Totuşi, dacă ai planificat să cauţi fericirea în relaţia pe care o ai, atunci acesta este un act egoist. Nu poţi căuta ceva într-o relaţie, deoarece dragostea depăşeşte toate aşteptările. Cu toate acestea, dacă aceasta este intenţia, nu vei ajunge să fii cu adevărat fericită. Vei simţi întotdeauna că lipseşte ceva!

Se caută fericirea în shopping

Sentimentul de fericire pe care-l avem când mergem la cumpărături este unul de moment. Fericirea este veşnică, ceea ce face sufletul fericit. Lucrurile materiale dau fericire, dar ea nu durează foarte mult.

Se caută fericirea în schimbarea aspectului fizic

Un corp sănătos înseamnă o viaţă sănătoasă, dar aceasta nu este singura mantră pentru fericire. Dacă crezi că un corp şi un chip perfect îţi vor aduce fericirea, să ştii că te înşeli. Pentru a obţine fericirea nu contează cum arăţi.

Se caută fericirea în bani

Banii sunt o necesitate, dar cu ei nu se poate cumpăra fericirea. Poţi să-ţi petrreci timpul liber făcând lucrurile care te fac fericită, dar fericirea nu o vei obţine astfel – este temporară. Putem spune că suntem fericiţi în momentul în care sufletul nostru este fericit, când există recunoştinţă pentru tot, şi nu pentru bani.

Mai multe