Mărturisirile inedite ale unei femei. Ce s-a întâmplat după ce a făcut amor de două ori pe zi timp de o lună

27 februarie 2020   Sexualitate

O tânără a dezvăluit că a făcut amor de două ori pe zi, timp de o lună de zile, iar la finalul acestui experiment inedit, ea a făcut public totul.

Rutesha, o tânără din Australia, a mărturisit că nu a mai vrut să plătească abonamentul la sala de fitness, întrucât nu reuşea să slăbească, aşa că a început să facă dragoste cu iubitul ei de două ori pe zi, timp de o lună de zile.

Ai probleme în relaţie? S-ar putea să te regăseşti! Cele mai grave greşeli pe care partenerii le fac în cuplu

Astfel, în urma acestui experiment, ea a constatat că acestă activitate ajută mai mult la slăbit decât antrenamentul de la sală. Conform mărturisirilor ei, tânăra a ars aproximativ 150 de calorii la fiecare partidă de sex care dura în jur de 30 de minute. Mai mult decât atât, ea a afirmat că scopul ei era să scape de 200-250 de calorii pe zi.

„Pentru a scăpa de cât mai multe kilograme, partidele de amor trebuie să fie intense şi să încerci cât mai multe poziţii noi. Însă, dacă ai prea multe orgasme într-o zi, vei fi epuzat. Iar dacă nu ai destul, ajungi să fii frustrat. Cu toate acestea, după prima zi a experimentului am reuşit să dorm mai bine ca niciodată”, a spus Rutesha, potrivit celor de la The Sun.

5 motive pentru care femeile îşi înşeală partenerii. Psiholog: "Lipsa atenţiei, cea mai mare problemă în cuplu"

Tânăra din Australia a afirmat că, în acest fel, ea a reuşit să demonstreze că partidele de sex au ajutat-o mai mult decât mersul la sală să îşi tonifieze musculatura.

Mai multe