Care sunt motivele pentru care o femeie îşi înşeală soţul? Iată 5 dintre cele mai întâlnite motive, potrivit csid.ro:

1. Nu se simte iubită, apreciată, sprijinită

Foarte multe dintre femei, din păcate, se plâng de faptul că nu se simt apreciate în relaţia de cuplu. Sunt femei care încearcă să rezolve aceste probleme comunicându-i-le partenerului, dar sunt dezamăgite de nivelul acestuia de implicare, simt nevoia să îşi condimenteze viaţa sexuală, sperând ca în acest mod să îşi găsească energia de a mai lupta pentru relaţia de acasă.

2. Are un partener care o jigneşte sau încearcă să o devalorizeze

Şantajul emoţional, frica, lipsa de empatie, insecuritatea relaţiei de cuplu pot face o femeie să îşi dorească să experimenteze o relaţie sexuală în afara cuplului. Ea speră astfel să găsească în altă parte ceea ce nu are acasă. Face acest pas pentru a se putea rupe de relaţia de căsătorie, în speranţa că, oferindu-se altuia, acesta o va aprecia mai mult şi o va salva luând-o cu el.

Coaja de lămâie vindecă durerile de articulaţii. Remediul natural care te scapă de disconfort

3. Din curiozitate

Şi femeile îşi pot dori să experimenteze, considerând că pot avea în altă parte ceva nou, mai bun, mai incitant. Sau pentru faptul că, acasă, nu îşi pot trăi fanteziile.

4. Nu se simte satisfăcută din punct de vedere sexual

Sunt femei care se plâng de numărul de relaţii sexuale oferite de bărbatul de lângă ele. Unele încearcă să rezolve această problemă prin diferite mijloace: comunicându-i parterului propriile nemulţumiri sau încercând să aplice diferite scenarii mai incitante pentru acesta. Altele pot considera de la bun început acest capitol o luptă pierdută, aşa că vor căuta în altă parte ceea ce nu au acasă.

De ce înşeală bărbaţii? 4 lucruri care îl deranjează la tine, dar nu ţi le spune

5. Se simte atrasă de un alt bărbat

A fi căsătorită nu înseamnă că nu mai vezi şi nu mai simţi nimic din ceea ce se întâmplă în jurul tău. Ba din contră, poţi descoperi marea iubire după ce te-ai căsătorit sau poţi descoperi adevărata pasiune într-o altă relaţie.