Cine este Deva Cassel: 5 lucruri pe care nu le ştiai despre fiica Monicăi Belluci

3 iunie 2020   Ghid de viață

Un chip angelic, buze mari şi senzuale, păr lung şi o figură zveltă - toate acestea o descriu pe Deva Cassel, fiica Monicăi Bellucci şi a lui Vincent Cassel. Fata, în vârstă de 18 ani, duce un stil de viaţă mai retras. Cu toate acestea, frumuseţea ei nu a fost trecută cu vederea, când a semnat primul ei contract important cu un brand renumit de parfumuri.

Prima apariţie publică a Devei Cassel

În iunie 2019, a avut loc prima ieşire publică a Devei Cassel. Fiica Monicai Bellucci a participat la prezentarea de modă a brandului Dolce & Gabban, în cadrul săptămânii modei pentru bărbaţi de la Milano, pentru primăvară-vară 2020. Domnişoara a purtat aproape în totalitate hainele acestei firme: pantaloni skinny, un top roşu din dantelă şi sandale elegante. Şi-a completat ţinuta cu un sacou negru scurt, iar drept accesoriu a ales o geantă clasică a brandului italian – Sicily bag. Deva a avut un machiaj discret, iar părul era lăsat pe spate, în mod natural.

Ambasadoare a liniei de parfumuri Dolce & Gabbana

Deva Cassel a mers pe urmele mamei sale, iar în 2019 a semnat primul ei contract, devenind ambasadoare a liniei de parfumuri Dolce & Gabbana. Ea a fost aleasă pentru campania publicitară a noului parfum Dolce Shine. Filmările au avut loc pe coasta Amalfi, în parcul Princess of Piedmont, în piaţa Vescovado, hotelul Palazzo Avino şi pe străzile istorice din oraşul Ravello. Deva a pozat într-o rochie albă din dantelă, ţinând în mâini un buchet de flori de câmp.

Semnificaţia numelui

Numele Deva este de origine indiană, iar cuvântul în sine denotă o fiinţă divină în hinduism. Multă vreme, fanii Monicăi Bellucci au crezut că actriţa ştia de acest lucru. Monica a comentat mai târziu alegerea spunând: „Când am numit-o pe fiica mea Deva, nu ştiam despre originea indiană a numelui. Acum ştiu că numele are un sens spiritual şi sunt fericită.”

Mai citeşte şi: Maria, inteligentă şi curajoasă. Află dacă numele fiicei tale este predestinat succesului

Deva - o copie a Monicăi Bellucci în tinereţe

Fata a reuşit să moştenească frumuseţea mamei sale, Monica Belluci. La vârsta de 15 ani, asemănarea cu Monica în anii tinereţii este atât de mare, încât este greu să le distingi: aceleaşi buze senzuale, păr creţ, ochi profunzi şi un nas mic. Criticii din lumea modei deja pariază pe succesul fetei.

Mai are două surori

Deva este fiica cea mai mare a Monicăi Bellucci şi a actorului Vincent Cassel. Ea va împlini 19 ani pe 12 septembrie. Actorii mai au o fiică, Leoni. În aprilie 2019, s-a născut Amazonia, dintr-o nouă căsătorie a tatălui său cu modelul Tina Kunakey.

Mai citeşte şi: De ce Kate Middleton nu va fi niciodată regină. Diferenţa dintre ea şi Elisabeta a II-a

Mai multe