AeroMobil – maşinile zburătoare devin realitate

15 septembrie 2017   Evenimente

Viitorul în transporturi începe azi. Nu mai puţin de 40 de ingineri au lucrat la dezvoltarea unei maşini care se poate deplasa pe şosele şi în aer. La aterizare, vehiculul îşi pliază aripile ca să aibă loc pe o bandă de rulare.

Cu experienţă în construcţia de supercaruri şi aeroplane, specialiştii au construit un vehicul care ne scapă de blocaje. “Zboară în orice condiţii meteo”, îşi laudă producătorul creaţia cu volan de maşină şi manşă de avion.

“Cel mai recent AeroMobil reprezintă tehnologia inovatoare şi are spate ani mulţi de experienţă în CV-urile unor ingineri din aeronautică şi construcţii auto. Noi am conectat ingineria aviatică şi industria auto cum nimeni nu a făcut-o înaintea noastră”, se laudă fondatorul companiei, Juraj Vaculik.

AeroMobilul vine echipat cu paraşută, centuri de siguranţă şi airbag-uri şi se transformă din maşină în avion în doar 3 minute.

AeroMobil propune maşina zburătoare care scurtează călătoriile de până la 1000 de kilometri, eliminând nevoia de a schimba mijloacele de transport. Motorul său poate oferi o autonomie mai mare ca a multor elicoptere civile şi drone.

Mai multe