Brand-ul doamnelor? Smart îşi alege ca şef tot o femeie

25 iunie 2018   Evenimente

Katrin Adt este noul şef al brand-ului smart. Adt a ocupat diverse funcţii în cadrul companiei Daimler încă din 1999, iar din 2014, este cea care conduce departamentul de Resurse Umane.

Katrin Adt, în vârstă de 46 de ani, a lucrat aproape două decenii în cadrul companiei Daimler, înainte de a prelua frâiele smart. CV-ul ei cuprinde funcţii ca director al departamentului de vânzări şi CEO al diviziei Vânzări la Mercedes-Benz Luxemburg, acolo unde s-a ocupat de vânzări globale, de retail şi servicii, pentru Mercedes-Benz Cars, Mercedes-Benz Trucks şi Mercedes-Benz Buses. Aceasta va prelua funcţia de conducere a diviziei smart din septembrie.

Pasionată de dezvoltarea personalului, Katrin a participat la una dintre cele mai importante conferinţe internaţionale pe tema resurselor umane, în 2013. Anul următor a găsit-o ca vicepreşedinte al departamentului de Resurse Umane de la Daimler, fiind responsabilă de dezvoltarea şi calificarea angajaţilor, fiind în acelaşi timp un ajutor de nădejde pentru echipa de conducere a companiei.

Află mai multe despre noul şef al brand-ului smart pe missauto.ro.

Mai multe