Smart Vision EQ Fortwo – Conceptul care schimbă lumea

1 76625 original jpg jpeg

smart vision EQ fortwo anticipează mobilitatea urbană din viitor. Având la bază un concept inovator, smart-ul electric autonom preia pasagerii dintr-o locaţie aleasă de aceştia, îi întâmpină cu un salut şi îi transportă la destinaţie. Fără ca aceştia să fie nevoiţi să conducă, reducând riscul de accidente şi călătorind cu emisii zero. Acest concept este primul realizat de Daimler fără volan şi fără pedale.

smart vision EQ fortwo urmează principiile CASE (Conectivitate, Rulare Autonomă, Shared & Services, Propulsie Electrică). Smart aduce astfel la Salonul Auto de la Frankfurt, un concept integrat în noul sub-brand al companiei, EQ. Peste zece maşini electrice marca Mercedes vor intra în producţie până în 2022. Smart a fost cel care a dat startul, în 2007, cu a sa versiune electrică. La ora actuală, smart este singurul producător auto care oferă întreaga gamă cu emisii zero.

smart vision EQ fortwo reprezintă o nouă viziune în car sharing. Marile metropole şi autorităţile locale sunt ţinta acestui concept lansat de smart. La ora actuală, serviciul car2go este folosit de clienţi din lumea întreagă la fiecare 1,4 secunde. Car2go numără, în prezent, 2,6 milioane de clienţi, iar numărul este în continuă creştere. Studii recente estimează că acesta va ajunge, până în 2025, la 36,7 milioane de clienţi.

Apelat simplu, prin intermediul unui dispozitiv mobil (smartphone), smart vision EQ fortwo demonstrează cum car sharing-ul ar putea deveni în viitor mai convenabil, mai accesibil şi mai eficient. Şi asta pentru că utilizatorii nu trebuie să caute următoarea maşină disponibilă. Aceasta îi va găsi pe ei în locaţia aleasă.

Noi opţiuni de individualizare îi ajută pe utilizatori să-şi recunoască maşina. Panoul frontal, dar şi suprafeţe mari de proiecţie în părţile laterale permit personalizarea conceptului. Luminile LED în locul farurilor îi păstrează înfăţişarea tipică sau chiar pot prelua forma unui ochi, ceea ce permite o comunicare la un nivel aproape uman.



Recente

vacanță de Paște  foto   Shutterstock jpg
Ramona Păun  jpg
Ce greseli faci in cuplu in functie de zodie  Sursa foto shutterstock 1490808767 jpg
Rita Ora jpg
Oppenheimer, Tom Conti  jpg
Pavel Bartoș jpg
Anne Hathaway jpg
Printul William si Kate Middleton jpg
Katy Perry jpg
Celine Dion  foto   Instagram jpg
Lily Allen jpg
Kelly Osbourne  foto   Shutterstock jpg
festival  foto   Shutterstock jpg
Courteney Cox cu iubitul  foto   Shutterstock jpg
Click! Pentru Femei jpeg
Anne Hathaway  foto   Shutterstock jpg
Christina Applegate jpg
Tom Cruise jpg
Rebel Wilson  foto   Shutterstock jpg
Vincent Dransfield  jpg