Eşarfele te scot din încurcătură

16 octombrie 2018   Evenimente

Şic şi binevenite în zilele răcoroase, eşarfele îţi pot întregi ţinuta, dându-i un plus de rafinament. Le poţi purta în fel şi chip, după bunul tău plac!

Bolero reinterpretat

O eşarfă de dimensiuni mari, dintr-un material gros şi cu un imprimeu interesant, poate fi purtată deasupra bluzei sau rochiei preferate, look-ul final fiind unul cu adevărat elegant. Şi, ca bonus, aceasta te va proteja, ţinându-ţi de cald când temperaturile din termometre nu sunt deloc prietenoase.

Eşarfă albă, fashionup.ro, 69 lei

Accesoriu de păr

Toamna are capriciile ei şi, oricât de mult ţi-ai dori o coafură rezistentă, vântul îţi poate da peste cap planurile, la propriu! Aşa că, ieşi din încurcătură cu un artificiu cât se poate de simplu: prinde-ţi părul într-o coadă şi maschează elasticul cu o eşarfă îngustă. Mai şic de atât nu se poate!

Eşarfă cu imprimeu leopard, Bershka, 29,90 lei

Acestă eşarfă este concepută pentru a fi purtată în jurul gâtului, strict ca accesoriu, ori înfăşurată la încheietura mâinii. Alege să o alături unei ţinute compuse, de exemplu, dintr-un pulover sau helancă şi o salopetă. Singura regulă: menţine echilibrul din punct de vedere cromatic. Dacă vrei să încalci regulile, urmează-ţi imaginaţia şi fă o combinaţie inedită!

Eşarfă cu imprimeu, Zara, 49,90 lei

Mai multe