10 moduri elegante de a purta eşarfele

1 65794 original jpg jpeg

În sezonul rece, eşarfele devin un accesoriu fără de care nu ne putem lipsi. Acestea se găsesc în atât de multe modele şi culori, încât poţi alege ce îţi place.

Iată câteva moduri în care le poţi purta:

Eşarfă tip batic

O asociere clasică dintre cămaşă şi denim arată minunat în orice anotimp cu accesoriile potrivite. O cămaşă şi o pereche de blugi,cu o eşarfă imprimată în jurul gâtului o să arate foarte bine.

  

Eşarfă subţire

Există atât de multe moduri de a purta eşarfe care se aliniază cu tendinţa fiecărui sezon. Adaugă un pic de strălucire la o rochie midi,cu o eşarfă în jurul gâtului,de câteva ori,în loc de un colier.

  Eşarfă din mătase    

Vrei să dai un aspect parizian ţinutei tale? Încercă acest aspect uşor prin includerea unei eşarfe de mătase imprimată la gât,cu o vesta lungă şi o pereche de blugi cu manşetă.

Eşarfă  din mătase colorată

Există mai multe moduri de a purta eşarfe în vremea rece. Alege o eşarfă imprimată cu un tricou sau o rochie verde de măsline

  Eşarfă groasă    

Încearcă o eşarfă tip fular pentru zilele mai friguroase. Cu o pereche de blugi,un pulover şi o haină lungă,peste care pui la gât un astfel de fular.

   

Eşarfă cu imprimeuri

Există atât de multe moduri de a purta eşarfe drăguţe în printuri de animale clasic. Alege o eşarfă cu un pic de imprimare leopard.

  Eşarfă de culoare neutră    

Una dintre cele mai simple moduri de a purta o eşarfă este de a o purta cu un costum simplu,format dintr-o bluză albă şi o pereche de blugi skinny. Această combinaţie de texturi în nuanţe neutre arată foarte bine.

  Eşarfă colorată    

Poartă un costum monocromatic şi adaugă o eşarfă într-o nuanţă contrastantă. Pentru a păstra eşarfa în vigoare şi pentru a adăuga un pic de ceva special,pune o broşă la sacou.

Eşarfă în carouri

Fiecare fată are nevoie de o eşarfă în carouri în această toamnă. Aceasta se potriveşte de minune cu orice ţinută şi dă un plus acesteia.

Eşarfa pătură

Confortabilă şi uşor de purtat,o eşarfă este binevenită atunci când vine vorba de accesorii în vremea rece. Ne plac eşarfele pătură,care au culori bogate şi texturi potrivite.



Recente

marilyn monroe
Halle Berry  jpg
Shania Twain  jpg
Cele mai distrase semne zodiacale  Sursa foto shutterstock 2002731482 jpg
Christina Ricci  foto   Shutterstock(1) jpg
Lily Allen, Ashton Kutcher, Mila Kunis jpg
Anne Hathaway  jpg
Kate Middleton  foto   Shutterstock jpg
David Beckham jpg
Care este semnatura ta astrala  Sursa foto shutterstock 9917164 jpg
Tom Hardy  foto   Shutterstock jpg
Sharon Osbourne  jpg
Vrăjitorul din Oz jpg
Olivia Munn și copilul ei  foto   Shutterstock, Instagram jpg
Kate Middleton  foto   Shutterstock jpg
Gisele Bundchen  foto   Shutterstock jpg
Meghan Fox  Instagram jpg
Cristiano Ronaldo este in vacanta cu familia  jpg
Bella Hadid  foto   Shutterstock jpg
Keely Brosnan si Pierce Brosnan  jpg