Lamborghini Huracan, îmbrăcat în 1,3 milioane de cristale Swarovski

4 ianuarie 2018   Evenimente

Există ceva la Londra care străluceşte mai tare ca decoraţiunile de Crăciun. Pentru fata asta, Lamborghini Huracan este o maşină anostă. Aşa că a găsit o modalitate de a o face de-a dreptul spectaculoasă. Bolidul cu motor V10 şi 610 cai putere a fost îmbrăcat în cristale Swarovski.

1 300 000 de cristale, toate roşii, au fost necesare pentru a acoperi aproape întreaga caroserie a supercarului italian, comandat şi sosit anul trecut de la Sant’Agata Bolognese. Doar acoperişul şi montanţii faţă au scăpat tratamentului strălucitor.Maşina cu tracţiune integrală, care accelera de la 0 la 100 km în doar 3,2 secunde, s-ar putea să aibă acum nevoie de mai mult timp, pentru că bijuteriile îi suplimentează greutatea. Dar până la urmă, unde să alerge prin traficul ultra-aglomerat al metropolei britanice?

Schimbarea la faţă a maşinii a fost ideea unei rusoaice, Daria Radionova, în vârstă de 23 de ani, care se săturase de bolidul roşu. Mutată la Londra de câţiva ani, Daria a simţit că nu atrage destule priviri la volanul unui Lamborghini… oarecare. Aşa că, la 3 ani după ce şi-a îmbrăcat Mercedes-ul CLS 350 în cristale roz şi albe, a trecut la treabă şi cu Huracan-ul.

Vezi cum arată un Lamborghini Huracan îmbrăcat în cristale Swarovski pe autoexpert.ro.

Mai multe