Elletra Miura – Ea este moştenitoarea imperiului Lamborghini

1 74126 original jpg jpeg

Are 22 de ani, dar habar n-are câte maşini sunt în garajul ei. Elletra Lamborghini este moştenitoarea imperiului auto şi nepoata lui Feruccio Lamborghini, cel care a pus bazele companiei producătoare de maşini ultra-performante. Italienii o pun la zid pentru apariţiile controversate şi gesturile scandaloase.

Elletra este exact ca maşinile Lamborgini. Incitantă şi provocatoare. Tânăra a devenit cunoscută pentru apariţiile sale în show-uri nonconformiste,dar şi pentru fotografiile pe care le postează pe reţelele de socializare şi în care apare foarte sumar îmbrăcată. Nu demult,Elletra a şocat lumea mondenă din Italia spunând că visul ei este să debuteze în lumea cinematografiei cu un film pentru adulţi.

“Vreau să joc într-un film porno. Este o lume care m-a fascinat de când mă ştiu. La vârsta de 5 ani,am vrut să pozez goală,pentru un calendar”,povesteşte nepoata lui Feruccio Lamborghini,supranumită Paris Hilton a Italiei,care a pozat deja pentru reviste dedicate adulţilor.

Nici prin cap nu-i trece Elletrei să conducă într-o zi soarta imperiului Lamborghini. “Eu nu muncesc. Sunt ocupată,am treabă,trebuie să am grijă de silueta mea,trebuie să fiu atentă la ce se mai poartă”,a fost reacţia controversatei italience.



Recente

vacanță de Paște  foto   Shutterstock jpg
Ramona Păun  jpg
Ce greseli faci in cuplu in functie de zodie  Sursa foto shutterstock 1490808767 jpg
Rita Ora jpg
Oppenheimer, Tom Conti  jpg
Pavel Bartoș jpg
Anne Hathaway jpg
Printul William si Kate Middleton jpg
Katy Perry jpg
Celine Dion  foto   Instagram jpg
Lily Allen jpg
Kelly Osbourne  foto   Shutterstock jpg
festival  foto   Shutterstock jpg
Courteney Cox cu iubitul  foto   Shutterstock jpg
Click! Pentru Femei jpeg
Anne Hathaway  foto   Shutterstock jpg
Christina Applegate jpg
Tom Cruise jpg
Rebel Wilson  foto   Shutterstock jpg
Vincent Dransfield  jpg