Salopeta, vedeta sezonului

17 aprilie 2018   Evenimente

Piesă de rezistenţă a modei anilor ’70, salopeta a rămas cumva mereu în tendinţe. Reinterpretată cu un suflu nou şi cu o croială modernă, o găseşti în toate colecţiile de primăvară. Alege-o cu gust, pentru o apariţie stilată.

Piese de toată ziua

Lejere şi cu aer sofisticat, salopetele de zi îţi oferă libertate de mişcare şi nu au nevoie decât de câteva accesorii discrete menite a le pune în valoare. Poartă-le cu tocuri sau cu platforme dacă eşti mai mică de înălţime, pentru un efect de alungire a siluetei.

Salopetă, bonprixro.eu, 159,90 lei 

Imprimeuri la modă 

Cu buline, modele florale sau combinaţii de forme geometrice şi culori, imprimeurile sunt în tendinţe sezonul acesta. Nici salopetele nu fac excepţie, oferindu-ţi o ţinută modernă.

Salopetă, Mango, 199,90 lei 

Elegantă la ocazii deosebite 

Fiind o alternativă la rochia de seară, salopetele pot fi cu uşurinţă o piesă de rezistenţă pentru o ocazie specială. Cu inserţii delicate din dantelă, croieli îndrăzneţe şi materiale preţioase, poartă-le cu accesorii discrete.

Salopetă, zoot.ro, 196,19 lei 

SFAT CPF 

Dacă ai o talie subţire, pune-o în evidenţă alegând o salopetă cu cordon, iar dacă eşti mai plinuţă, optează pentru un model într-o singură culoare.

Sursa foto: fabiennechapot.com

Mai multe