Ultima tendinţă în modă: salopeta cu pantaloni scurţi

1 76266 original jpg jpeg

Salopeta cu pantaloni scurţi este un articol comod, practic şi uşor de purtat, care poate fi inclus atât în stilul casual, cât şi în cel elegant, şi necesită foarte puţină întreţinere. În plus, este piesa vestimentară perfectă pentru ţinuta de zi şi de noapte în timpul verii. Iată cum poţi purta salopeta zi de zi.

Ţinute de zi

Salopeta scurtă este preferată de femeile care doresc să îşi scoată în evidenţă formele, dar şi de cele care vor să ascundă imperfecţiunile corpului. Ele merg foarte bine cu sandale, pantofi cu toc, balerini şi pantofi sport. Indiferent dacă vrei să adopţi stilul casual sau elegant, ai de unde alege. În magazinele de haine vei găsi foarte multe modele de salopete cu pantaloni scurţi, de toate culorile, cu model floral, tropical sau cu dungi.

În funcţie de stilul tău vestimentar, alege salopta care te avantajează şi poart-o de fiecare dată cu plăcere. De asemenea, alege materialul care îţi place cel mai mult (bumbac, denim, chambray, mătase sau dantelă), culoarea care te prinde (negru, alb, albastru, nuanţe pastelate) şi creează-ţi propria ţinută.

Ţinute de seară

Dacă alegi să te îmbraci cu o salopetă cu pantaloni scurţi dar afară este răcoare, ia pe deasupra un blazer. Aceasta este o ţinută perfectă pentru o petrecere în aer liber sau în club, dar ea poate fi adoptat şi în zilele de început de toamnă.

Nici accesoriile nu trebuie să-ţi lipsească, însă alege-le pe cele minimaliste. Culorile potrivite seara pentru salopeta scurtă sunt albastru, alb şi negru, fiind cele care avantajează toate siluetele. În funcţie de tematica evenimentului, ţine cont de nuanţă şi material.

Descoperă mai jos câteva idei de ţinute cu salopetă scurtă şi inspiră-te din ele când alegi să îmbraci acest articol vestimentar:

blazer and romper jpg jpeg
blazer and striped romper jpg jpeg
salopeta neagra jpg jpeg
blinger out outfit jpg jpeg
flats and printed romper jpg jpeg
flat shoes and black romper jpg jpeg
blazer in animal print and romper jpg jpeg

Credite foto: www.glamradar.com; www.cambio.com



Recente

festival  foto   Shutterstock jpg
Courteney Cox cu iubitul  foto   Shutterstock jpg
Click! Pentru Femei jpeg
Anne Hathaway  foto   Shutterstock jpg
Christina Applegate jpg
Tom Cruise jpg
Rebel Wilson  foto   Shutterstock jpg
Vincent Dransfield  jpg
Shannen Doherty, Tori Spelling  foto   Shutterstock jpg
Cristiano Ronaldo  foto   Instagram jpg
Tom Cruise cu soții Beckham  foto   Instagram jpg
Obiceiuri din copilarie  jpg
insula miliardarilor  foto   Shutterstock jpg
elvis presley jpg
ploaie  foto   Shutterstock jpg
pungi de plastic jpg
Copiii lui Snoop Dogg jpeg
Rita Ora alături de soț  foto   Shutterstock jpg
Taylor Swift  jpg
Lipsa somnului afecteaza sanatatea jpg