Top 6 rochii de mireasă iconice

16 mai 2018   Evenimente

Dacă există un lucru pe care doamnele, căsătorite, într-o relaţie sau singure, iubesc să-l privească, este rochia de mireasă. Cu nunta regală care bate la uşă, mulţi se întreabă cum va arăta rochia pe care o va purta Meghan Markle în cea mai importantă zi. Dar, între timp, iată care sunt cele mai iconice rochii de mireasă purtate de-a lungul timpului.

Audrey Hepburn

Actriţa Audrey Hepburn a surprins mulţimea cu rochia de mireasă pe care a îmbrăcat-o la nuntă. A purtat destul de multe rochii de mireasă în filme, dar cea pe care a purtat-o la propria nuntă a fost cea mai frumoasă. Simplă, mai jos de genunchi, cu mâneci puţin bufante, iar pe cap şi-a pus o coroniţă din flori. A fost absolut superbă.

Prinţesa Diana

Se spune că rochia de mireasă pe care a purtat-o Prinţesa Diana ar trebui să intre în istorie ca fiind una dintre cele mai iconice rochii de mireasă ale tuturor timpurilor. Rochia ei era tot ce putea să viseze o fată. Era perfectă pentru basmul pe care l-a trăit.

Gwen Stefani

Ştim că Gwen nu se va mulţumi cu vreo rochie de mireasă veche, dar nu ne-am aşteptat ca ea să fie atât de îndrăzneaţă. Rochia ei de mireasă albă şi cu partea de jos roz a fost combinaţia perfectă pentru stilul romantic şi punk. Apariţia ei le-a determinat pe alte mirese să fie mai îndrăzneţe când îşi aleg rochia.

Keira Knightley

Rochia pe care a îmbrăcat-o actriţa Keira Knightley nu a fost asemănătoare cu o rochie de mireasă tradiţională. Nu era albă, nu era până în pământ, era unică. În schimb, Keira Knightley a îmbrăcat o rochie pe care a mai purtat-o la un eveniment din 2008.

Olivia Palermo

O altă mireasă modernă a cărei rochie de mireasă a surprins lumea este Olivia Palermo, care a ales o fustă din tulle brodat alături de un pulover din caşmir pentru nunta sa. Iar pantofii de un albastru regal, pe care i-a încălţat, au adus un plus de culoarea ţinutei sale.

Kate Middleton

Nu în ultimul rând, pe această listă este rochia de mireasă purtată de Kate Middleton. Ducesa a mers pe o rochie foarte drăguţă cu dantelă, care se potrivea perfect cu aspectul şi personalitatea ei.

;

.

Mai multe