Rochii de mireasă stil prinţesă, cu trenă. Pentru o nuntă ca-n poveşti

1 62581 original jpg jpeg

Citeşte în acest articol despre rochii de mireasă stil prinţesă, cu trenă. Pentru o nuntă ca-n poveşti. Amintirea rochiei de mireasă cu trenă va fi una veşnic plăcută.

În era victoriană,trena lungă era un simbol al poziţiei sociale,şi cu cât era mai mare trena,cu atât se vedea că poziţia socială este una mai sus pusă. Trena a venit la modă în 1870 în acelaşi timp cu voalul,iar acum multe variante de trenă se pot potrivi cu stilul specific fiecărei mirese.Dacă nu ştii ce fel de trenă să alegi,gândeşte-te la lungime,confort,costuri şi detaliile legate de unde se va desfăşura slujba şi petrecerea. Trebuie să îţi pui întrebarea dacă vrei o trenă lungă regală sau una mai scurtă în care să te poţi mişca mai bine?

Multe mirese se gândesc că trena mai scurtă este mai practică,pentru că te poţi mişca mai uşor în ea şi nu trebuie repoziţionată pe parcursul nunţii. Cu toate acestea,o trenă lungă cu siguranţă te va face să te simţi ca o prinţesă.

Avantajele rochii de mireasă cu trenă sunt multe. Este cam singura dată în viaţă când poţi purta o rochie cu trenă,care să te scoată în evidenţă şi să te facă să te simţi ca o adevărată prinţesă. Trena poate fi purtată de copiii mici ai invitaţilor,ceea ce îi poate bucura foarte mult pe aceştia. Dacă alegi o trenă detaşabilă,poţi să o dai jos când doreşti să ai mai multă libertate de mişcare. Amintirea rochiei de mireasă cu trenă va fi una veşnic plăcută.

Dezavantajele unei rochii cu trenă ar fi că se murdăreşte foarte repede. Apoi,dacă eşti la a doua căsătorie,nu prea se cade să porţi trenă. Dacă nu alegi locuri pentru ceremonia religioasă şi petrecere care să fie în ton cu rochia,sigur acest lucru este un dezavantaj. Greutatea trenei poate fi un alt dezavantaj,dar pentru a evita acest lucru,poţi opta pentru o trenă scurtă.  

Rochii de mireasă stil prinţesă,cu trenă – 5 feluri de trenă pentru rochia ta de prinţesă

Există 5 feluri de trenă pentru rochia ta de mireasă. Trena scurtă,care foşneşte uşor şi care se potriveşte pe o rochie subţire,simplă,pe corp. Trena stil capelă,care se întinde între 30 şi 45 cm pe podea. Este cea mai la modă trenă în prezent,fiind super elegantă,nu foarte grea şi dă sentimentul unei rochii de prinţesă.

Al treilea tip de trenă este trena stil catedrală,care se extinde cam 55 de cm pe podea,dând aspectul unei rochii de basm. Acest gen de rochie de mireasă are,de obicei,trena detaşabilă şi te poţi mişca în voie când vrei. Un alt tip este rochia semi-catedrală,care are în jur de 40-45 de cm extindere pe podea. Dă aceeaşi senzaţie de rochie de prinţesă dintr-un basm.

Ultimul tip de trenă este trena regală,care se extinde 1 metru sau mai mult pe podea,este genul dramatic de rochie. Prinţesa Diana a purtat o astfel de rochie la nunta ei.

Rochii de mireasă stil prinţesă,cu trenă – trenă detaşabilă pentru mai multă libertate de mişcare

Există însă şi trene detaşabile,ori care se ataşează pe umeri în spatele rochiei şi sunt perfecte pentru toamnă sau iarnă,ori cele care se ataşează în talie,şi care dau un aspect sofisticat şi elegant. Trena detaşabilă este foarte practică,se poate da jos atunci când vrei şi se păstrează curată. De altfel,efectul de rochie de prinţesă va fi la fel de mare.

Este bine să se ţină cont de locul unde se va desfăşura căsătoria religioasă şi petrecerea. Pentru catedrale mari şi săli de bal elegante,se va impune sigur o rochie de mireasă cu trenă. Deşi cele mai frumoase rochii sunt cele lungi,dacă ai picioare lungi,poţi opta pentru o rochie scurtă cu trenă. Efectul va fi unul uimitor.



Recente

Rita Ora jpg
Oppenheimer, Tom Conti  jpg
Pavel Bartoș jpg
Anne Hathaway jpg
Printul William si Kate Middleton jpg
Katy Perry jpg
Celine Dion  foto   Instagram jpg
Lily Allen jpg
Kelly Osbourne  foto   Shutterstock jpg
festival  foto   Shutterstock jpg
Courteney Cox cu iubitul  foto   Shutterstock jpg
Click! Pentru Femei jpeg
Anne Hathaway  foto   Shutterstock jpg
Christina Applegate jpg
Tom Cruise jpg
Rebel Wilson  foto   Shutterstock jpg
Vincent Dransfield  jpg
Shannen Doherty, Tori Spelling  foto   Shutterstock jpg
Cristiano Ronaldo  foto   Instagram jpg
Tom Cruise cu soții Beckham  foto   Instagram jpg