Trendurile din anii '70 care fac furori toamna aceasta

6 octombrie 2018   Evenimente

Designerii marilor case de modă s-au inspirat din anii '70, astfel că noile tendinţe ale sezonului conţin efervescenţa, diversitatea şi curajul caracteristice acestei perioade.

Iată care sunt cele mai importante tendinţe ale sezonului toamnă-iarnă. 

Pantalonii evazaţi sunt nelipsiţi în acest sezon, însă revenirea lor este una cu totul spectaculoasă. Iată propunerea pe care Alberta Ferretti a poropus-o la Milano Fashion Week pentru primăvara anului 2019. 

Mânecile evazate au revenit şi ele în tendinţe, însă la fel ca în cazul pantalonilor evazaţi, într-o versinue actualizată.Carolina Herrera a propus o astfel de ţinută în cadrul colecţiei Primăvară 2019, la New York Fashion Week.

Topurile continuă să facă furori şi în acest sezon. Emilia Wickstead a prezentat un look retro cu ajutorul unui top-bustieră din colecţia de Primăvară 2019.

Denimul este un must-have al acestui sezon, în prim plan regăsindu-se rochiile din jeans. La Săptămâna Modei de la New York, colecţia Primăvară 2019 a brandului Coach 1941 a propus, printre altele, o rochie lungă din denim.

Salopetele nu trebuie să lipească din dulapul unei femei îm acest sezon. Alexa Chung a prezentat în Săptămâna Modei de la Lindra o salopetă albă, cu detalii pe nasturi.

Cizmele peste genunchi se menţin în tendinţe şi în această iarnă. Jeremy Scott, celebru deja pentru colecţiile lui colorate, a propus la New York Fashion Week o versiune disco a cizmelor peste genunchi.

Sursă: verdict.ro

Mai multe