MODĂ Ce cămăşi sunt acum la modă?

1 46649 original jpg jpeg

Anul acesta se poartă cămăşile, atât la ţinutele elegante, cât şi la cele casual. Iată ce modele se poartă şi cu ce să le combini.

Te-ar putea interesa şi:

Cu ce asortezi pantofii

Ce faci cu hainele pe care nu le mai porţi

1. Cămaşa-rochie

Acest tip de cămaşă este lungă până deasupra genunchilor şi se potriveşte la o ţinută casual,uşor neglijentă,dar totodată foarte feminină.

Fie prinsă sub sâni şi lărguţă în partea de jos,fie cu o croială evazată şi prinsă în talie cu o centură,fie dreaptă,cu nasturi,cămaşa-rochie îţi va da un aer tineresc şi seducător.

O poţi purta la jeanşi,cu colanţi sau la fuste drepte,până la genunchi şi dresuri groase,mate şi colorate. 2. În carouri

Cămaşa în carouri revine în forţă în această toamnă. Croiala ei trebuie să fie dreaptă şi lungimea recomandată este până la şold. Se poartă combinaţiile de alb,negru şi gri,la care se poate adăuga şi o nuanţă veselă,precum roşu,albastru sau roz.

Poart-o la jeanşi,cu un maieu sau un tricou pe dedesubt şi cu cizme cu talpă joasă ori cu toc mediu mai gros. O poţi asorta şi cu o fustă de blugi cu talie înaltă,cu o curea subţire în talie.

Cămăşile cu cravată,înnodată sub formă de fundă,sau cele cu umeri bufanţi,sunt ideale pentru o ţinută elegantă,uşor romantică.

Acestea se mulează perfect pe linia corpului. Pot fi purtate atât la fuste şi la pantaloni drepţi,cât şi la jeanşi ţigaretă sau evazaţi. Pantofii cu toc

înalt,cei în stil britanic,ori în stil masculin,cu şiret,şi balerinii sunt potriviţi pentru o astfel de ţinută.