Femeia pe care actorul Mihai Bendeac a iubit-o nebuneşte! Nu au mai ajuns în faţa altarului

15 iunie 2020   Ghid de viață

S-au iubit nebuneşte, dar destinul le-a fost potrivnic! Cine este femeia care l-a făcut pe celebrul actor să se gândească la o posibilă căsătorie?

Andreea Vasile şi Mihai Bendeac s-au iubit nebuneşte cândva, ba mai mult, cei doi s-au şi logodit. Legătura nu a ţinut însă şi Andreea Vasile şi Mihai Bendeac nu au mai ajuns în faţa altarului, realizând că o căsătorie nu ar fi cea mai bună idee, scrie B1.ro.  

Viaţa romantică a fost mereu un subiect care a stârnit controverse pentru Mihai Bendeac. El a refuzat întotdeauna ideea căsătoriei şi chiar şi-a tatuat degetul inelar cu „nicioadată” (never), semn prin care şi-a arătat foarte clar intenţiile, mai precizează sursa citată. 

Cine este Andreea Vasile?

Andreea Vasile este una dintre cele mai cunoscute actriţe de la noi, în vârstă de 36 de ani. A terminat UNATC şi a avut mare succes cu rolul din binecunoscutul serial 'Umbre', de pe HBO, sau o ştim ca fosta concurentă din Big Brother, în 2003. Aceasta a devenit mama unui băieţel: 

„Nu m-am hotărât să devin mamă, cred că e o chestiune care se naşte natural, atunci când întâlneşti un om pe care-l iubeşti şi alături de care îţi doreşti să-ţi petreci tot restul vieţii. Cel puţin la mine lucrurile s-au întâmplat aşa. În momentul în care am întâlnit omul alături de care mă vedeam îmbătrânind şi pe care îl idolatrizam, pentru că mi se pare şi în continuare că e cel mai bun, mişto, fain, deştept om de pe planetă, atunci a fost prima dată când m-am gândit că mi-aş dori un copil, iar asta s-a întâmplat. Alexandru Mihai are un an şi aproape o lună”, a povestit actriţa. 

Citeşte şi: Mihai Bendeac, surprins de pandemia de coronavirus: "Am doar nişte minime provizii. Mi s-a făcut un pic frică!"

FOTO / Facebook Andreea Vasile 

Mai multe