Actorul a povestit celor care îl urmăresc pe reţelelor de socializare că obişnuieşte să tragă draperiile, să-şi dacă unele provizii şi să rămână zile în şir în casă, în scop creativ.

Dana Rogoz, însărcinată pentru a doua oară, în panică din cauza Covid19: "Am râs de alţii. Ieri si eu mi-am pus făină în coş"

„De când mă ştiu încercaţi să vă gândiţi la această stare în care sunteţi în momentul ăsta, de carantină, de stat în casă, de având nişte minime provizii, de afară vreme urâtă. Asta fac eu de 20 de ani  ca să pot să lucrez, ca să pot să scriu, jur, nu glumesc. Deci de 20 de ani îmi trag draperiile, îmi fac provizii, îmi pun tot felul de sunete cu sunet de ploaie, de furtună, de nu ştiu ce”, a spus Mihai Bendeac pe reţelele de socializare.

De când cu starea de urgenţă, percepţia lui Bendeac pare să se fi schimbat şi îndeamnă oamenii să rămână în case pentru a împiedica răspândirea coronavirusului. 

Dana Rogoz, însărcinată a doua oară: ”Nu există cuvinte care să exprime ce simt!”

„Numai că acum ea devenind complet şi irevocabil realitate, în sensul în care e şi stare de urgenţă, sunt şi goarnele, e şi vreme urâtă afară, e şi... e totul, e  complex, mi s-a făcut un pic frică.  Încerc cât se poate să fiu în continuare foarte creativ”, le-a mai transmis actorul internauţilor.