FOTO Mădălina Ghenea, o mămică superbă! Fetiţa ei de 3 ani a transformat-o în Barbie

4 iunie 2020   Ghid de viață

Mădălina Ghenea (31 ani) a apărut din nou în ipostaze incendiare pe contul ei de Instagram! Superba mămică îşi arată formele de invidiat, iar ţinuta pe care o îmbracă face deliciul imaginii, mai ales că a fost aleasă de fetiţa ei Charlotte, în vârstă de trei ani.

În imaginea care a stârnit mii de aprecieri, pe contul ei de Instagram, se vede cum Mădălina îşi etalează trupul perfect într-un body roz, cu maşinuţe, pe care scrie "Barbie", stând pe o masă în mijlocul camerei. Pantofii negri cu toc îi pun în evidenţă picioarele lungi şi sexy, dar şi pielea bronzată. Imitând-o pe păpuşa Barbie, frumoasa mămică a pus la descriere "Charlotte' s choice" (Alegerea lui Charlotte), semn că cele două se bucură de momentele petrecute împreună, ca între fete. 

După despărţirea din 2018 de Matei Stratan, tatăl fiicei sale, Mădălina Ghenea s-a mutat în Italia cu Charlotte şi vin în ţară pentru a-şi petrece vacanţele. Cea mică s-a acomodat deja cu stilul de viaţă din Italia, iar mama ei face tot posibilul pentru a nu-i lipsi nimic. 

Mădălina Ghenea s-a logodit pentru a cincea oară. De data asta, cu milionarul italian, Leonardo Maria Del Vecchio, în vârstă de 32 de ani. După o despărţire care nu a durat foarte mult, tânărul milionar a înţeles că Mădălina este sufletul lui pereche. Acesta este un model cunoscut în Italia şi este fiul celui mai bogat om de afaceri din ţară. 

Citeşte şi: Mădălina Ghenea, curprinsă de disperare, la Milano: "Italia, o ţară de 60 de milioane de locuitori, s-a închis"

FOTO: Instagram Official Madalina Ghenea

Mai multe