Horoscop Minerva iunie 2019. Visele devin realitate!

3 iunie 2019   Ghid de viață

Astrologul Minerva a prezentat previziunile astrelor pentru luna iunie 2019, marcată de Luna Nouă în Gemeni. Acest fenomen astral vine cu schimbăi favorabile pentru mulţi nativi. Este o lună în care vei primi nenumărate lecţii de viaţă, dar şi cea în care visele devin realitate.

Berbec

Luna poate începe cu discuţii interesante şi poate realizări dificile, dar este important să te concentrezi pe imaginea de ansamblu şi să săpi mai adânc pentru valoarea de sine şi alte valori intangibile. Pe 3 iunie, luna nouă în semnul tău marchează un nou ciclu de angajamente în viaţa de familie. Vei urmri să creşti bunăstarea fizică, materială şi emoţională a acesteia. Cu alegeri conştiente, poţi face corecţii din mers, care îţi va permite să transformi ceva şi să stabilizezi o situaţie financiară şi / sau familială. 

Taur

Chiar dacă uneori simţi că mergi prin întuneric, ai mai multă încredere în tine şi în ceea ce faci. Luna nouă de pe 3 iunie din Gemeni marchează un nou ciclu personal şi începerea oficială a unei faze de creştere de zece ani. Pe 8 iunie, Venus trece în Gemeni în timp ce Marte este tot în Rac, în Casa counicării. Poţi atrage, crea şi / sau obţine ceea ce ai nevoie şi poate chiar şi ceea ce vrei. Fii clar, concis şi cinstit şi poţi atinge obiective semnificative.

Gemeni

Stăpânul tău Mercur, va trece prin trei semne în această lună, sugerând că acoperă o întindere mare de posibilităţi. Pe măsură ce intri în luna iunie, înveţi cine sunt prietenii tăi şi cine îţi este duşman. Nu toate acestea pot fi uşoare, dar fii recunoscător că poţi consolida prieteniile care contează. 

Citeşte şi: Zilele norocoase ale fiecărei zodii. Ziua de luni aduce fericire şi belşug Racilor

Rac

Aşteptă-te la o lună încărcată mai ales din punct de vedere, social dar şi personal. Pe măsură ce intri în luna iunie, evoluţia profesională îţi va cere să îţi lărgeşti orizonturile. Şi luna nouă din Gemeni, de pe 3 iunie, deschide câmpul de joc în cercul tău social. Te întâlneşti cu prietenii, mai noi şi mai vechi şi cu persoane care te pot ajuta să materializezi un vis şi să deschizi uşi noi care ţi-au fost închise anterior.

Leu

Orizonturile tale se lărgesc pe măsură ce intri în luna iunie. Uranus din Taur unde a intrat în martie, îţi va deschide noi porţi profesionale. Şi o nouă lună în Gemeni pe 3 iunie marchează debutul unui ciclu nou şi a unei faze rofesionale de şapte ani în care poţi avea realizări nesperate în domeniul în care activezi. Munca îţi este recunoscută şi constaţi şi tu că atuci când vrei ceva, nu există limite. Dar nu uita că numai sinceritatea precede adevărata consacrare.

Fecioară

Problema profesională şi financiară evoluează pe măsură ce intri în luna iunie, la fel ca şi tine. Şi ai de ales. Eşti la sfârşitul unui proces de evoluţie, iar luna nouă din Gemeni de pe 3 iunie precum şi Mercur în Rac te invită să explorezi păşunile mai verzi de dincolo de orizont. Extinde-ţi propriile limite şi ai credinţă. Eşti eliberat şi nu eşti singur în călătoria ta. 

Citeşte şi: Feminine, seducătoare, atractive. Cele două zodii care pun bărbaţii pe jar

Balanţă

Pe măsură ce luna nouă se produce în Gemeni pe 3 iunie, situaţia financiară, căsătoria şi / sau viaţa intimă evoluează profund. Nu ai un control total, dar nu eşti lipsit de putere şi poţi să alegi. Conştient renunţi la orice ataşament ca rezultat al investiţiilor în situaţii care se aliniază valorilor proprii. 

Scorpion

Uranus este în Taur în sector relaţional din martie, şi scutură serios lucrurile. Luna Noua din 3 iunie ca şi cea din 4 mai, marchează un nou început pentru toate relaţiile parteneriale directe. Ai putea avea surprize prin apariţia a noi legături sau schimbări bruşte în dinamica relaţională cum ar fi detaşarea şi acceptarea care vor fi esenţiale. 

Săgetător

Luna nouă din Gemeni de pe 3 iunie, marchează un nou ciclu pentru sănătatea, munca şi rutina zilnică. Aşteaptă-te să fii foarte ocupat în iunie, cu evoluţii bruşte care să împingă graniţele şi să reorganizeze ordinea naturală a lucrurilor sau a rutinei. Dar vor fi multe momente de pasiune, emoţie şi timp pentru a savura viaţa şi a te bucura de acest proces.

Citeşte şi: Cele mai influenţabile zodii. Poţi face tot ce vrei din ele

Capricorn

Stăpânul tău Saturn este retrograd, iar cu planetele care se adună în Taur, viata îţi cere să încetineşti şi să te bucuri de plăcerile lumeşti. Pe 3 iunie, luna nouă a Gemeni, marchează un nou ciclu creativ şi carnal. Iubeşte-ţi copilul interior. Ceva ţi s-ar putea părea riscant, dar definiţia nebuniei spune acelaşi lucru mereu, în timp ce aşteaptă rezultate diferite. Scapă de rutină. Fii creativ şi inovator şi sapă mai adânc pentru a afla ce îţi aduce bucurie. 

Vărsător

Conversaţiile de la începutul lunii sunt cu scânteie dar şi cu idei şi aventuri noi, aşa că nu trebuie să mergi prea departe. Ceea ce căutaţi este ascuns în curtea din spate şi mai aproape de casă – literal sau metaforic. Pe 3 iunie, luna nouă din Gemeni marchează un nou ciclu în capacitatea de a te cufunda mai profund în tot ceea ce înseamnă sentiment de securitate şi apartenenţă. Problemele personale şi cele familiale sunt evidenţiate, dar, pe măsură ce ajungi la o înţelegere mai profundă a trecutului, te poţi elibera. 

Peşti

De unde crezi că vin credintele tale? Pe 3 iunie, luna nouă în Gemeni îţi cere să îţi deschizi mintea spre alte posibilităţi. Acumuleză informaţii care ţi-ar putea fi de folos deoarece vei pune la îndoială tot ceea ce crezi că este real. S-ar putea să dureze ceva timp pentru a digera tot ce aduni, dar ai răbdare cu acest proces şi permanent păstrează-ţi o minte deschisă. 

Citeşte horoscopul complet pe  huff.ro

Mai multe