Care sunt cele 5 zodii avantajate de Luna Plină din 17 octombrie 2024

17 octombrie 2024   Horoscop

Astăzi, joi, 17 octombrie 2024, cinci semne zodiacale vor urca în clasamentul nativilor favorizați de Lună Plină în Berbec, respectiv de intrarea lui Venus în Săgetător, două evenimente astrologice importante.

Dacă nu simți această energie puternică dimineața, încearcă să te relaxezi și să respiri adânc. Astfel, te vei alinia rapid cu energia zilei. Va fi o zi plină de activitate și pasiune.

Luna Plină în Berbec începe un nou ciclu lunar, ceea ce o face un moment bun pentru a scăpa de lucrurile care te împovărează și pentru a te elibera emoțional. Acest lucru te va ajuta să mergi mai departe cu mai multă putere și curaj.

Venus în Săgetător aduce o energie pozitivă și în relații. Profită de ocaziile de distracție și ieși din zona ta de confort. Fiecare pas în afara rutinei îți poate aduce surprize frumoase.

Care sunt cele 5 zodii norocoase

1. Balanță

Zodia compatibilă cu Balanța, joi: Balanța

Ora cea mai bună pentru Balanță: 20:00

Nativ în Balanță, nimeni nu te poate face să te simți nesemnificativ dacă nu le permiți acest lucru. Chiar dacă este în zodia opusă ție, Luna Plină te va susține. Creează limite clare și concentrează-te pe obiectivele tale, nu pe ce vor ceilalți. Așa vei găsi liniștea și echilibrul de care ai nevoie.

2. Rac

Zodia cea mai compatibilă cu Racul, joi: Berbec

Ora cea mai bună pentru Rac: 14:00

Pentru Rac, fiind semnul guvernat de Lună, ziua de joi va fi deosebit de importantă. Indiferent în ce zodie se află Luna, când este plină, îți aduce noroc. Menține-ți gândurile clare și dorințele specifice. Poți încerca și un exercițiu simplu: vorbește cu tine în fața unei oglinzi. Asta te va ajuta să-ți clarifici gândurile.

3. Berbec

Zodia cea mai compatibilă cu Berbecul, joi: Rac

Ora cea mai bună pentru Berbec: 15:00 - 18:00

Nativ în Berbec, joi vei avea o energie foarte puternică. Cu Luna Plină în zodia ta, vei avea parte de lucruri pozitive! Obstacolele vor dispărea din drumul tău, iar persoanele negative vor ieși din viața ta. Te sfătuiesc să îți acorzi timp pentru tine: poate să îți cumperi ceva nou sau să te relaxezi cu un tratament de îngrijire personală.

4. Scorpion

Zodia cea mai compatibilă cu Scorpionul, joi: Berbec

Ora cea mai bună pentru Scorpion: 14:00

Nativ în Scorpion, joi va fi o zi liniștită pentru tine datorită Lunii Pline în Berbec. Berbecul este guvernat și el, ca și tine, de planeta Marte, așa că energia zilei te va ajuta să obții rezultate bune în ceea ce îți dorești. Dacă îți pui clar obiectivele, vei vedea cum îți ies lucrurile mai ușor decât de obicei.

5. Fecioară

Zodia cea mai compatibilă cu Fecioara, joi: Pești

Ora cea mai bună pentru Fecioară: 08:00/20:00

Nativ în Fecioară, horoscopul de joi îți aduce o stare de calm și relaxare. Este o zi în care poți să îți încetinești ritmul și să îți refaci energia. Nu lăsa pe nimeni să îți ia acest moment de liniște. Stai alături de oamenii care te fac să te simți bine și bucură-te de activitățile care îți aduc fericire.

@shutterstock

Editor: Raluca Toma

Mai multe