Care sunt secretele întunecate ale semnelor zodiacale, potrivit astrologului Alexandra Coman

Ne place să evidențiem calitățile și punctele tari ale fiecărei zodii, dar cum rămâne cu defectele?

image

Impulsive, încăpățânate, inconsistente, sunt doar câteva dintre trăsăturile pe care nativii semnelor astrologice și-ar dori să le ascundă! Iată ce secrete are fiecare, potrivit astrologului Alexandra Coman, care spune lucrurilor pe nume în lista publicată pe canalul său de YouTube!

Berbec

Îți sare ușor țandăra din orice și tinzi să iei decizii impulzive. Atunci când nu cântărești lucrurile, problemele apar cu ușurință. Și cum răbdarea nu este punctul tău forte, îți va fi greu să gestionezi consecințele deciziilor tale. Pe viitor, respiră adânc înainte de a lua o decizie pentru a prevedea urmările.

Taur

Încăpățânarea te caracterizează! Atunci când ți-ai propus un lucru, mergi până în pânzele albe pentru a-l realiza, dacă simți că ai o motivație. De ce ai nevoie de o motivație? Pentru că uneori lenea e mai mare și ești pe principiul lasă că pot face și mâine. Canalizează încăpățânarea în sens pozitiv și nu mai amâna nimic din ce trebuie să faci!

Gemeni

Promiți multe, dar faci prea puține! Această inconsecvență nu va fi bine privită de cei din jur. Ești un bun comunicator, așadar, alege-ți bine cuvintele și promite doar lucrurile pe care știi sigur că le vei duce la îndeplinire.

Rac

Ești greu de mulțumit și simți mereu nevoia să-i critici pe cei din jur, dacă nu se ridică la nivelul așteptărilor tale. Dacă nu vrei să-ți faci ușor dușmani, ar trebui să înveți să pui mai puțină presiune și să adopți o critică constructivă atunci când lucrurile nu sunt exact cum ți-ai imaginat.

Leu

Îți place să controlezi fiecare situație, precum și pe persoanele din jurul tău. Dar modul în care îți exerciți această dominare este problema, deoarece de multe ori ai un stil agresiv prin care-ți impui punctul de vedere. Iar acesta nu este singurul minus pe care trebuie să-l corectezi, egoismul fiind un alt defect.

Fecioară

Ai darul de a vedea calitățile celor din jur și vrei să-i ajuți să-și folosească atuurile. Însă nu știi mereu cum să-ți verbalizezi sfaturile, iar ceilalți le vor percepe drept o critică. Îmbunătățește-ți comunicarea pentru a nu răni sentimentele celor apropiați.

Balanță

Îți este greu să iei o decizie. Te gândești, te răzgăndești, vezi apoi lucrurile din alt unghi și ți se pare că este o abordare mai bună. Când nici aceasta nu este pe placul tău, încerci altă variantă. Iar această inconsistență nu te va ajuta pe viitor. Ajungi să ai mereu o scuză, să nu-ți asumi deciziile și să dai vina pe cei din jur.

Scorpion

Nu-ți place să fii călcată pe coadă, iar atunci când se întâmplă, greu uiți și treci mai departe. Ai tendința să manipulezi situația în favoarea ta, ca să nu ieși în pierdere, și ai mereu un as în mânecă. Nu abuza însă de aceste de aceste situații.

Citește și: Care este cea mai pretențioasă zodie și ce o face să aibă standarde înalte

Săgetător

Ești un semn de foc, așadar ești o fire aprigă, unde tactul și diplomația nu își au locul. Când ai ceva de spus la adresa unei persoane, o faci fără menajamente. În plus, nu ești consecventă, te plictisești repede și începi activități fără a le mai finaliza. Lucrează mai mult la capitolul răbdare și consecvență.

Capricorn

Deși este bine să fii prudentă în anumite situații, tu amâni mereu luarea unei decizii, în special de ordin financiar, și pierzi multe ocazii. Un alt minus care te trage înapoi este încăpățânarea, precum și faptul că ai tendința să vezi mereu doar partea negativă a lucrurilor. Nu mai fi atât de pesimistă, deoarece riști să cazi ușor în depresie.

Vezi și: Zodiile și maturitatea. Topul celor mai înțelepte semne zodiacale din horoscop

Vărsător

Ești persoana care duce tot greul, care rezolvă toate problemele, însă doar până într-o zi. Atunci când simți că ți-a ajuns cuțitul la os, te detașezi de oricine și de orice, fără să mai fie cale de întoarece. Un alt lucru la care trebuie să mai lucrezi este faptul că ești prea independentă. Învață să lucrezi în echipă și nu vei mai simți că tot greul cade pe tine.

Pești

Poate pentru că ești creativă și visătoare, atunci când lucrurile nu ies așa cum ți-ai imaginat eziți să confrunți realitatea. Problema e că în acel moment îți găsești refugiul în adicții, fie că este vorba de mâncare sau chiar de alcool. Chiar dacă ți se pare soluția cea mai la îndemână, evită să te îndrepți către autodistrugere.

image

Alexandra Coman

E-mail: contact@alexandracoman.ro

YouTube: AstrologAlexandraComan

TikTok: alexandracomanastrolog



Recente

Halle Berry  sursa foto   Shutterstock jpg
Heather Locklear, Tom Cruise  foto   Shutterstock jpg
shutterstock 171763271 jpg
Gillian Anderson  sursa foto   Shutterstock jpg
Shakira  foto   Shutterstock jpg
shutterstock 2437493777 jpg
ilioara radu pacienta 1 png
shutterstock 2390644165 jpg
casino 8809691 1280 png
vedete  foto   Shutterstock jpg
Afis KHS 2024 jpg
Coperta Click! pentru femei Nr  19 2024 jpg
Kristina Joksimovic  foto   Instagram jpg
Elle Macpherson  foto   Instagram jpg
Taylor Swift  foto   Instagram jpg
shutterstock 1237299061 jpg
țară frumoasă  foto   Shutterstock jpg
vedetă  foto   Shutterstock jpg
OCC Atelierele Micul Artist jpeg
Selena Gomez  foto   Shutterstock jpg