Cum îţi merge în 2020, potrivit horoscopului. Cea mai norocoasă luna a ta, în funcţie de zodie: Berbecii, succes în aprilie

14 februarie 2020   Horoscop

Mihai Voropchievici a dezvăluit care este luna norocoasă a fiecărei zodii în 2020. Astrele par să se alinieze mai greu în direcţii pozitive, asta şi pentru că avem o Lună Neagră poziţionată în zodia Berbec, fapt ce aduce tensiuni şi probleme în prima parte a anului.

Chiar şi aşa, potrivit previziunilor astrologice, norocul şi succesul nu vor evita niciun nativ. Iată care sunt lunile de glorie pentru zodii:

HOROSCOP BERBEC - Cea mai bună lună pentru Berbec este luna aprilie, 'luna păcălelilor". Pentru ei noul an începe cu această lună.

HOROSOP TAUR - Taurii au luna iulie drept lună a oportunităţilor. E luna în care îşi poate împlini visele şi îi poate aduce dragostea.

Citeşte şi: Din 7 februarie, Venus intră în Berbec. Influenţă majoră asupra zodiilor: Leii se îndrăgostesc

HOROSCOP GEMENI - În luna august vor fi Gemenii în plenitudinea forţelor, cu norocul la maximum. Oferta în cazul lor e pe latura de muncă.

HOROSCOP RAC - Racii au oportunităţi de tot felul în luna mai. Vor putea lua nişte decizii, să scape de eventualele confuzii.

HOROSCOP LEU - Luna lor norocoasă este în decembrie. Până atunci au ei grijă să-şi facă diverse ocazii.

Citeşte şi: Greşelile pe care le fac femeile în viaţă, în funcţie de zodie! Încăpăţânare extremă pentru Berbeci

HOROSCOP FECIOARĂ - Fecioara beneficiază de o lună benefică în luna octombrie. E o lună de noi începuturi, de stabilire a unor planuri pe care trebuie să le ducă la bun sfârşit.

Citeşte mai departe aici

Mai multe