Berbec

Cu Venus în Berbec, eşti extrem de atrăgător pentru sexul opus. Poţi face cuceriri pe bandă rulantă şi nimeni nu te poate opri. Chiar şi persoanele cu care ai vrut să ai o relaţie în trecut şi te-au refuzat parcă ai altă relaţie. Te privesc şi s-ar putea să rămâi surprins de propunerile pe care ti le vor face.

Citeşte şi: Greşelile pe care le fac femeile în viaţă, în funcţie de zodie! Încăpăţânare extremă pentru Berbeci

Taur
Taurul se refugiază în activităţi despre care ceilalţi spun că sunt destul de ciudate, dar care îl fac pe nativiv să se simtă foarte bine. Aşadar, te poţi bucura de yoga sau de meditatie, dar vă puteţi regăsi şi în pictură sau în braţele unei iubiri ascunse.

Gemeni

Nativii Gemeni sunt cu capul în nori şi nu visează decât petreceri. Vor avea parte din plin în această perioadă de mici petreceri care îi vor face să-şi revadă prieteni buni.

Rac

Racul este foarte bine văzut de şefi în această perioadă, aşadar au şanse reale să avanseze în carieră, mai ales că sunt îndepliniţi sufleteşte de partenerul pe care îl au acasă. Ar putea chiar să îşi măreascăşi familia.

Citeşte şi: Ce se întâmplă când Mercur ajunge în Vărsător. Zodiile care vor fi îngenuncheate de durere

Leu

Leul s-ar putea îndrăgosti iremediabil de o persoană care vorbeşte o limbă străină. Fie că vorbeşte engleză, franceză sau altă limbă străină, limbajul trupului şi al iubirii este acelaşi. Aşadar, sunteţi dispus să faceţi orice pentru ca această relaţie să se materializeze.

Citeşte continuarea pentru celelalte zodii aici