Idei de ţinute pentru Paşte. Iată ce se poartă în 2019

24 aprilie 2019   Ghid de viață

Paştele este o ocazie perfectă de a scăpa de hainele groase şi de culorile neutre din sezonul rece şi să îi spui bun venit garderobei de primăvară. Dacă nu ştii cum să de îmbraci de Paşte, îţi dăm noi câteva idei. Culorile sunt în prim-plan.

Tradiţia spune că de Paşte trebuie să porţi haine noi, un obicei ce simbolizează purificarea corpului şi a sufletului şi îţi aduce sănătate şi noroc. Chiar dacă este o simplă superstiţie, de ce să nu ţii cont de ea? Mai ales că este o ocazie excelentă să îţi cumperi acea rochie după care tânjeşti de ceva vreme sau pantalonii pe are tocmai ai pus ochii. 

Ţinuta de Paşte trebuie aleasă în funcţie de locul în care petreci această sărbătoare sfântă, dar şi de activităţile pe care le faci. Aşadar, dacă intenţionezi să mergi şi la biserică, dar şi să te implici în vânătoarea ouălor de ciocolată, asigură-te că ai o ţinută confortabilă, dar stylish.

Idei ţinute de Paşte 2019

Rochiile supradimensionate

De Paşte, când îţi revezi prietenii şi rudele, alege să porţi o vestimentaţie care te face să te simţi confortabilă, mai ales dacă ştii că întâlnirea va dura câteva ore bune. Poţi alege o rochie supradimensionată pe care să o porţi cu nişte balerini şi accesorii asortate. 

Imprimeuri florale

Pentru că Paştele marchează începutul primăverii, imprimeurile florale sunt o alegere perfectă pentru masă tradiţională de Paşte. Ia în considerare rochiile, fustele şi bluzele cu imprimeuri florale, însă alege-le pe cele potrivite tenului şi siluetei tale. Combină imprimeurile florale cu piesele în culori solide în aşa fel încât să îţi pui în valoare silueta şi să-ţi maschezi defectele.

Printuri mixte

Tendinţa „populară” a fost întotdeauna aceea de a combina o piesă cu print cu o altă piesă simplă, un blug, un tricou alb sau o bluză neagră. Spune adio variantei clasice! Combinarea de printuri este una dintre cele mai rapide metode de a obţine un look absolut inedit. Nu-ţi fie teamă să ieşi din zona ta de confort în ziua de Paşte.

Vezi şi: Modelele de pantofi în tendinţe. Ce încălţăminte să alegi în 2019

Trenciuri

Trenciul este o piesă ce nu ar trebui să lipsească din garderoba unei femei, fiind foarte versatil şi uşor de purtat. De la cel cu mâneci balon, la cele realizate din bumbac, mătase sau chiar vinilin, lung până în pământ sau mai scurt, trenciul este un must-have în sezonul de primăvară-vară 2019. Fiind totuşi o piesă elegantă, poţi alege un trenci şi pentru noaptea de Înviere. Vezi cum se poartă trenciul în 2019.

Tricouri cu mesaje

Dacă îţi petreci Paştele acasă, cu familia, atunci adoptă o ţinută lejeră, în care să se simţi confortabil. Tricourile cu mesaje pot deveni rapid elementul central al ţinutei tale. Fie că alegi un mesaj inspiraţional, fie că optezi pentru unul haios, tricourile cu mesaje sunt cea mai uşoară cale de a-ţi condimenta ţinuta.

Sursă: verdict.ro / Foto: pinterest

Mai multe