A dormit separat de soțul ei 40 de ani! Despre ce vedetă e vorba?

1 august 2024   Viață de vedetă

Anul acesta, una dintre cele mai îndrăgite artiste din lume și soțul ei împlinesc 40 de ani de căsătorie, ocazie cu care actrița a făcut cunoscut secretul mariajului ei îndelungat.

Despre ce star e vorba? Despre Bette Midler, de 78 de ani, care a stat de vorbă cu cei de la Entertainment Tonight despre relația ei cu Martin von Haselberg, pe care l-a luat de bărbat în decembrie 1984.     

Întrebată ce i-a ținut împreună atâtea decenii pe ea și pe partenerul ei de viață, Bette Midler a recunoscut că obiceiul lor nocturn este cheia succesului conjugal. „Dormitoare separate”, a spus pe șleau vedeta.

„Soțul meu sforăie”, a ținut să explice cea care a dezvăluit că ei dorm despărțiți încă de la începutul relației lor. „Dar a fost un drum minunat pe care l-am făcut împreună!”, a adăugat încântată.

Midler nu e singura vedetă care practică dormitul separat. În iunie 2022, vedeta TV Carson Daly a recunoscut că un „divorț nocturn” – adică soția nu doarme cu soțul – e cel mai bun lucru care i s-a întâmplat mariajului său.

„Ne-am trezit, la un moment dat, și am spus că un «divorț nocturn» va fi cel mai bun lucru pentru noi amândoi”, a declarat acesta în 2020. Și se pare că a avut dreptate în ceea ce îi privește.

Fosta actriță de la Hollywood, Cameron Diaz, este și ea mare amatoare de dormit separat: „Ar trebui să normalizăm dormitoarele separate”, a declarat vedeta în timpul podcastului „Lipstick on the Rim”.

„Eu mă duc să dorm în dormitorul meu și tu te duci să te culci în camera ta. Eu n-am nicio problemă cu asta”, a continuat fosta actriță să povestească despre aranjamentul pe care l-a făcut din start cu soțul ei, chitaristul trupei Good Charlotte, Benji Madden.

Prin urmare, ceea ce este denumit „divorț nocturn” nu este deloc un divorț... și-n timpul zilei. Dimpotrivă. unele cupluri faimoase chiar se laudă că această separare de partenerul de viață i-a ajutat în mariaj. Cu alte cuvinte, e benefic ambilor soți! Felicitări Bette Midler pentru o relație îndelungă și frumoasă!

foto - Shutterstock

Mai multe