Îndrăgostită ca o adolescentă! Secretul mariajului de 16 ani ai Jessicăi Alba

„Sunt mândră de noi că am reușit să fim împreună atâta timp!”. 16 ani de mariaj și 20 de ani de relație. Atât au împlinit actrița americană și soțul ei, Cash Warren.

image

Pe 19 mai, Jessica Alba a postat un mesaj special pe pagina ei de Instagram, în care marca relația minunată pe care o are cu tatăl celor trei copii ai ei: „16 ani de căsnicie, 20 de ani de relație și o eternitate împreună de acum înainte”, a ținut vedeta să împărtășească cu fanii ei.

„Aniversare fericită! Sunt așa de mândră de noi doi că am reușit să ajungem aici!”, a continuat actrița pe același ton vesel. Jessica și Cash au împreună trei copii, pe Honor (15), Haven (12) și pe fiul Hayes (6) și par mai fericiți ca niciodată împreună. Care să fie oare secretul lor?

„Nu există niciun set de reguli sau o ghidare anume care să te pregătească pentru ce înseamnă să te angajezi în fața altui om și să îți întemeiezi o familie”, a dezvăluit actrița de 43 de ani. „Trecând prin bune și rele, am continuat să revenim unul la altul și să ne alegem unul pe altul de fiecare dată. Felicitări nouă, te iubesc!”, și-a închis Alba mesajul elogios la adresa soțului ei.  

Alba și Warren s-au întâlnit în 2004, când actrița a interpretat-o pe Sue Storm și Warren a fost asistentul de regie pe platoul de filmare de la Fantastic Four”. La patru ani de la acea întâlnire, cei doi și-au jurat dragoste pe viață în fața altarului, în cadrul unei ceremonii-surpriză. La numai o lună de la nuntă, a venit pe lume primul lor copil, Honor, după care și-au extins familia în 2011 și apoi în 2017.  

image

În ceea ce privește secretul mariajului lor îndelungat, actrița a făcut câteva declarații interesante în 2021, în revista People: „În momente diferite, am avut nevoie de lucruri diferite noi doi. Când devenisem mamă, i-am spus soțului că aveam nevoie de seri doar pentru noi doi, iar el mi-a spus că trebuie să fie prezentă acasă în weekenduri și nu concentrată doar pe muncă”.

„Probabil că secretul este excesul de comunicare...”, a răspuns ea sincer, după care a adăugat: „De fapt, nu cred că avem un secret anume. Pur și simplu, ne verificăm unul pe altul dacă suntem bine și dacă avem nevoie de ceva”, a conchis ea.

foto - Shutterstock



Recente

The Beatles  Shutterstock jpg
Prince  foto   Shutterstock jpg
Francoise Hardy  Foto   Grand Prix jpg
Shakira jpeg
Oprah  jpg
Kim Kardashian jpg
celine dion jpg
Chris Martin  jpg
kanye west  foto   Instagram jpg
Kylie Minogue jpg
Naomi Campbell  jpg
nick cannon  Instagram jpg
Taylor Swift jpg
Tom Jones jpg
Dakotta Fanning, Tom Cruise  foto   Shutterstock jpg
Kim Kardashian  foto   Shutterstock jpg
Jennifer Aniston, Lisa Kudrow jpeg
Becoming Karl Lagefeld   Karl Lagerfeld Pierre Berge jpg
92 Nostalgia 2023 Day4 Vali 09586 jpg
DIMITRIVEGAS 1x1 png