Îndrăgostită ca o adolescentă! Secretul mariajului de 16 ani ai Jessicăi Alba

„Sunt mândră de noi că am reușit să fim împreună atâta timp!”. 16 ani de mariaj și 20 de ani de relație. Atât au împlinit actrița americană și soțul ei, Cash Warren.

image

Pe 19 mai, Jessica Alba a postat un mesaj special pe pagina ei de Instagram, în care marca relația minunată pe care o are cu tatăl celor trei copii ai ei: „16 ani de căsnicie, 20 de ani de relație și o eternitate împreună de acum înainte”, a ținut vedeta să împărtășească cu fanii ei.

„Aniversare fericită! Sunt așa de mândră de noi doi că am reușit să ajungem aici!”, a continuat actrița pe același ton vesel. Jessica și Cash au împreună trei copii, pe Honor (15), Haven (12) și pe fiul Hayes (6) și par mai fericiți ca niciodată împreună. Care să fie oare secretul lor?

„Nu există niciun set de reguli sau o ghidare anume care să te pregătească pentru ce înseamnă să te angajezi în fața altui om și să îți întemeiezi o familie”, a dezvăluit actrița de 43 de ani. „Trecând prin bune și rele, am continuat să revenim unul la altul și să ne alegem unul pe altul de fiecare dată. Felicitări nouă, te iubesc!”, și-a închis Alba mesajul elogios la adresa soțului ei.  

Alba și Warren s-au întâlnit în 2004, când actrița a interpretat-o pe Sue Storm și Warren a fost asistentul de regie pe platoul de filmare de la Fantastic Four”. La patru ani de la acea întâlnire, cei doi și-au jurat dragoste pe viață în fața altarului, în cadrul unei ceremonii-surpriză. La numai o lună de la nuntă, a venit pe lume primul lor copil, Honor, după care și-au extins familia în 2011 și apoi în 2017.  

image

În ceea ce privește secretul mariajului lor îndelungat, actrița a făcut câteva declarații interesante în 2021, în revista People: „În momente diferite, am avut nevoie de lucruri diferite noi doi. Când devenisem mamă, i-am spus soțului că aveam nevoie de seri doar pentru noi doi, iar el mi-a spus că trebuie să fie prezentă acasă în weekenduri și nu concentrată doar pe muncă”.

„Probabil că secretul este excesul de comunicare...”, a răspuns ea sincer, după care a adăugat: „De fapt, nu cred că avem un secret anume. Pur și simplu, ne verificăm unul pe altul dacă suntem bine și dacă avem nevoie de ceva”, a conchis ea.

foto - ShutterstockRecente

p 7 Joe Biden WC jpg
Angelina Jolie tatuaje jpg
Cantaretul Usher jpg
Albert Einstein jpg
Printesa Diana jpg
Blonda de la Drept jpeg
Nativii care gestioneaza bine banii Sursa foto shutterstock 2425256631 jpg
Oprah: Eşecul este un bun profesor dacă ştii să înveţi din el jpeg
Printesa Diana a murit în 1997 la numai 36 de ani jpeg
The Beatles Shutterstock jpg
Prince foto  Shutterstock jpg
Francoise Hardy Foto  Grand Prix jpg
Shakira jpeg
Oprah jpg
Kim Kardashian jpg
celine dion jpg
Chris Martin jpg
kanye west foto  Instagram jpg
Kylie Minogue jpg
Naomi Campbell jpg