A renunţat să îşi mai spele părul cu şampon, timp de 2 luni! Ce s-a întâmplat cu podoaba ei capilară

11 iulie 2018   Viață de vedetă

Nu toate fetele ar avea curajul ei. O tânără din Marea Britanie a uimit pe toata lumea cu experimentul său. A renunţat să mai folosească şampon de fiecare dată când îşi spăla părul, iar efectul a fost unul uimitor după 2 luni.

Nemulţumită de aspectul podoabei sale capilare, tânăra de 28 de ani, originară din oraşul Surrey, a decis sa renunţe la şampon. ”Ajunsesem să am firele de păr despicate şi mi se îngrăşa foarte repede. Nici nu ştiam că aşa ceva e posiibil.”, a mărturisit tânăra. Înainte de a lua această decizie, Emma a încercat mai multe tipuri de şampon, însă niciunul nu a fost pe placul ei.

Când a încetat să mai cheltuiască sume enorme pentru diverse produse, Emma a observat o schimbare şi a făcut tot posibilul să îşi recapete frumuseţea podoabei capilare.

Timp de 2 luni nu şi-a mai spălat părul folosind şampon. Emma a mărturisit  că şamponul distruge uleiurile naturale ale părului, motiv pentru care deseori ajungea să fie uscat şi fără volum.

După aproape 8 săptămâni, Emma s-a arătat mulţumită de aspectul podoabei sale capilare şi a spus că e posibil să nu mai folosească vreodată şampon.

Mai multe