Ai părul drept? Iată ce tip de şampon să alegi!

1 72384 original jpg jpeg

Părul drept este în general foarte fin şi poate fi destul de greu de îngrijit, în special pentru că are tendinţa de a se electriza destul de uşor. În îngrijirea părului, un rol important îl are şamponul pe care îl foloseşti.

Iată câteva sfaturi de care ar trebui să ţii cont atunci când îţi alegi şamponul.În căutarea şamponului potrivit acordă atenţie compoziţiei acestuia. Evită şamponurile cremoase,deoarece acestea sunt potrivite pentru persoanele care au părul ondulat sau creţ. Optează pentru un şampon destinat părului drept,moale,fără vlagă. Unul dintre cele mai importante ingrediente pe care ar trebui să-l conţină un şampon pentru părul drept este pantenolul,despre care experţii cred că penetrează folicul,contribuind astfel la întărirea rădăcinii firului de păr.

În general,persoanele care au un păr fin şi moale observă că părul lor se îngraşă după o zi de la spălare,însă acest lucru depinde foarte mult de şamponul ales. De asemenea,este recomandat să nu te speli pe cap în fiecare zi,pentru că nu scalpul tău produce mult mai mult sebuum decât în cazul în care te+ai spăla la 2-3 zile.

Dacă ai părul ondulat,însă vrei să îl încurajezi să stea drept poţi opta pentru samponul destinat părului fin. Acesta contribuie la catifelarea părului,astfel buclele tale nu vor mai avea puterea de a se forma la fel ca înainte. Este de la sine înţeles că după câteva şamponări,părul tău nu va deveni dintr-o dată drept. Optarea pentru o altă metodă de îndreptare a părului în combinaţie cu folosirea unui şampon pentru păr fin te va ajută să obţii,în timp,ceea ce îţi doreşti. Pentru efecte vizibile,ai grijă să alegi un şampon care nu conţine alcool pentru a preveni uscarea părului.



Recente

Lipsa somnului afecteaza sanatatea jpg
un caine fericit jpg
Victoria Beckham jpg
Regina Margareta a Danemarcei  foto  Shutterstock jpg
bebeluș  foto   Shutterstock jpg
Rachel McAdams    jpg
Leonardo DiCaprio  foto   Shutterstock jpg
muzica din adolescenta aduce beneficii  jpg
Zac Efron  jpg
Beyonce   foto   Instagram jpg
caine  jpg
Familia Addams jpeg
Ce diete urmează vedetele  jpg
Coperta Click! pentru femei Nr  8 2024 jpg
4 rihanna profimedia 0421395391 jpg jpeg
James Bond, Daniel Craig jpeg
Gordon Ramsay  jpeg
Tori Spelling  foto   Shutterstock jpg
Cindy Crawford jpg
Gwyneth Paltrow, Chris Martin  jpg