Adelina Pestriţu, la piscină alături de fetiţa ei. Ce i-a deranjat pe fani

2 aprilie 2019   Viață de vedetă

Adelina Pestriţu s-a fotografiat la piscină, alături de fetiţa ei, Zenaida. Pe lângă corpul bine lucrat, fanii au observat şi un detaliu mai puţin plăcut în poza vedetei şi i-au atras imediat atenţia.

Adelina Pestriţu, în vârstă de 32 de ani, îşi ţine fanii la curent cu tot ce face. Recent, vedeta a postat pe Instagram o fotografie cu ea şi fetiţa ei, Zenaida Maria, la piscină. 

Fanii au complimentat-o pentru corpul bine lucrat şi, într-adevăr, Adelina Pestriţu este într-o formă de zile mari. 

Ea poartă un costum de baie negru, în două piese, şi îşi ţine fetiţa în braţe. Fotografia este însoţită de următoarea descriere: "Nu vreau să fiu o mamă obişnuită, ci una cool". 

Fotografia a stârnit numeroase reacţii pe reţeaua de socializare.

„Pune mama filtru şi la copil pe faţă că na…. ?”, o observat unul dintre internauţi. Comentariul i-a atras imediat atenţia vedetei de televiziune.

La scurt timp a venit şi replica ei: „Jesus! Cum să editez un copil. Voi gânditi puţin? Este o poză făcută cu Deep (iphone) Niciun copil pe lumea asta n-ar avea nevoie de vreo editare pentru că sunt superbi toţi. Deci vorbeşti pe lângă subiect. :) Te pup”.

Adelina Pestriţu şi iubitul ei, Virgil Şteblea, au devenit parinţi pentru prima dată în luna august. Bruneta a anunţat că este însărcinată chiar de ziua ei, pe 2 februarie, când a împlinit vârsta de 31 de ani.

Mai multe