Adelina Pestriţu în rochie de mireasă

Adelina Pestriţu a îmbrăcat rochia de mireasă pentru o sedinţă foto. Vedeta a oferit un interviu revistei ghidulmiresei.ro, ediţie ce va fi prezentă la Târgul de nunţi de la Romexpo. Bruneta a mărturisit că îşi doreşte o nuntă tradiţională.

“Mi s-a părut cel mai bun moment pentru a realiza un astfel de shooting. În curând voi fi mireasă şi acest “fitting” m-a ajutat să-mi fac o idee despre cum mi-aş dori să arate rochia mea de mireasă. Mi-a plăcut să mă transform de la un cadru la altul, dintr-o mireasă sexy într-una boema, visătoare, romantică şi chiar o prinţesă….

Pentru ziua cea mare mi-ar plăcea la nebunie să am două rochii. Una să fie gândită special pentru ceremonia religioasă, cu un model cuminte şi decent, iar cealaltă pentru petrecere, care să aibă accente şi detalii sexy şi îndrăzneţe”, a mărturisit Adelina Pestriţu în cadrul interviului pentru revista Ghidul Miresei.

Adelina Pestriţu, nuntă atipică

”Totul va fi atipic. Nu-mi plac nunţile la indigo. Îmi place originalitatea şi să găsesc frumuseţea în lucruri la care oamenii nici nu s-au gândit. La nunta noastră nu se va fura mireasa, nu pentru că ginerele se va impune, ci pentru că în primul rând mireasa este cea care nu se va lăsa furată. Mi se pare deja ultra-folosită această metodă de amuzament şi o excludem din start.

Cât despre obiectele pe care se spune că este bine să le am asupra mea, unul de împrumut, unul albastru, unul nou, mă voi gândi mai în detaliu. Nu exclud varianta. Va fi o nuntă cu tradiţii reinterpretate în viziunea noastră. Vrem să ne distrăm invitaţii, nu să-i plictisim cu obiceiuri pe care le pot vedea la orice altă nuntă”, a mai spus Adelina Pestriţu pentru Ghidul Miresei.