Am aflat că soţul meu nu este agent secret şi nici nu pleacă în misiune. Are alte 3 soţii şi 13 copii

18 decembrie 2018   Viață de vedetă

O britanică a dezvăluit coşmarul prin care trece după ce a descoperit că a trăit o minciună alături de soţul ei.

Mary Turner Thomsonon, femeia de 53 de ani, din Edinburgh, a aflat că cel lângă care a trăit o viaţă nu este agent secret şi nici nu pleca în nicio misiune. De fapt, bărbatul, William Allen Jordan, are alte 3 soţii. 

De asemenea, bărbatul avea cel puţin 13 copii cu şase femei diferite, spunându-le la toate că pleacă în misiune ca să-şi justifice absenţa. 

„L-am cunoscut pe William online, pe când îmi creşteam singură bebeluşul de nouă luni. Era fermecător. Am început să ne întâlnim şi m-a cerut de soţie după două săptămâni. I-am spus: „Nu”, dar ne-am logodit şi ne-am căsătorit. După şase luni, am rămas însărcinată, ceea ce a fost o surpriză pentru că mi s-a spus că nu mai pot face copii”, a povestit femeia.

În luna aprilie 2006, femeia a primit un telefon de la altă femeie, care i-a spus că este cealaltă doamnă Jordan. 

„Timp de o oră , am ascultat-o pe Michelle povestindu-mi viaţa. Mi-a spus că ea şi soţul meu, tatăl celor doi copii ai mei, au fost căsătoriţi timp de 14 ani şi au cinci copii împreună. A avut numeroase aventuri şi are copii şi cu bona. Am rămas însărcinate cam în aceeaşi perioadă”, a povestit femeia. 

Ce a urmat este lesne de înţeles. William Allen Jordan a fost condamnat pentru bigamie, posesie ilegală de arme, fraudă. A primit o condamnare de cinci ani, din care a executat doi ani şi jumătate, după care a fost deportat în Statele Unite.

Sursă: thesun.co.uk

Mai multe