Anamaria Prodan a făcut publice mai multe mesaje primite de la soţul său, Laurenţiu Reghecampf: "Să-mi pară rău că te-am ales?!"

11 decembrie 2019   Viață de vedetă

S-a scris în repetate rânduri că Anamaria Prodan şi Laurenţiu Reghecampf s-au despărţit, însă rămân în relaţii doar de ochii lumii şi ai presei. După scandalul cu antrenorul echipei Astra, Dan Alexa, pe care sexy impresara l-ar fi lovit, din nou a apărut zvonul divorţului celor doi. Surpriză, însă! Anamaria Prodan şi Reghe pai mai fericiţi ca niciodată, iar ea a arătat dovada.

Anamaria a făcut public un mesaj pe care l-a primit de la soţul său, unul plin de iubire şi de romantism, spunând-i că orice s-ar întâmpla în viaţa asta, tot pe ea ar alege-o să-i fie soţie.

Citeşte şi: Simona Secrier, mărturisiri cutremurătoare după moartea lui Mihai Constantinescu: ”Medicii nu mi-au dat nicio speranţă!”

„Să-mi pară rău? Să-mi pară rău că-n viaţa asta, făcută-n mare parte din rutină, mi-a fost dat să trăiesc ceva adevărat şi-atât de frumos? Dacă mâine aş lua viaţa de la capăt şi cineva m-ar pune să aleg, înfăţişându-mi de la-nceput şi suferinţa cu care-aş plăti bucuria, eu tot te-aş alege”, este mesajul primit de Anamaria Prodan din partea soţului său.

Răspunsul impresarei a venit imediat, căci şi ea i-a răspuns în aceeaşi notă, semn că sunt mai fericiţi ca niciodată. Anamaria Prodan a publicat şi sms-ul pe care i l-a trimis înapoi.

Citeşte şi: Iuliana Tudor, gazda celui mai mare eveniment organizat de Crucea Roşie din lume

'Fără cuvinte! După atâţia ani de căsnicie să primeşti aşa mesaj. Vă doresc şi vouă măcar o unime din dragostea care este revărsată asupra mea de soţul meu', a scris fost reacţia Anamariei Prodan atunci când a văzut mesajul.

Mai multe