Au trecut 40 de zile de când Simona Secrier şi-a înmormântat soţul, iar acum ea a oferit detalii despre momentele prin care a trecut după ce Mihai Constantinescu a intrat în comă.

”Am sperat cu toţii, toţi apropiaţii, toţi prietenii… într-o minune! Îl ştiam un tip aşa vesel, de neclintit chiar şi în faţa bolii. Când suferea, nu voia să spună pentru a nu-i încărca pe cei apropiaţi. Când iubeşti pe cineva şi treci prin aşa ceva, este nevoie de foarte multă putere…

Cine este Simona Secrier, femeia de lângă Mihai Constantinescu de peste 20 de ani

Am vorbit cu persoane care au fost în comă şi mi-au spus că ei auzeau, nu puteau să se mişte, dar auzeau. Când am fost la el, am făcut tot posibilul să-l ţin la curent cu anumite lucruri din viaţa noastră. Vorbeam cu el, îi mai citeam rugăciuni sau acatiste. În fiecare zi încercam să fac altceva, ca să nu-l plictisesc. Am încercat să fac tot ce mi-a stat în putinţă.

Medicii nu mi-au dat nicio speranţă de la bun început. Eu am crezut şi m-am rugat… Am sperat toţi într-o minune”, a mărturisit Simona Secrier la Accces Direct.

Cine a fost Mihai Constantinescu

Cântăreţul Mihai Constantinescu a murit la vârsta de 73 de ani, după ce, mai multe luni, a fost internat în urma unui stop cardio-respirator.

Cântăreţul Mihai Constantinescu a fost membru al grupurilor Mondial şi Modern, cu o carieră prolifică în televiziune, a înregistrat mai mult de 15 albume, colaborări şi solo, şi a primit numeroase distincţii într-o carieră de peste patru decenii, potrivit News.ro.

Mihai Constantinescu a mai cântat cu Modern Group, trupa lui Petre Magdin, iar primele înregistrări au fost făcute la solicitarea lui Titus Munteanu, care l-a remarcat la una dintre audiţiile organizate de clasa Floricăi Orăscu.

A murit cântăreţul Mihai Constantinescu

Cântăreţul a absolvit Institutul de Educaţie Fizică şi Sport în 1973, apoi a făcut parte din trio-ul lansat de Titus Munteanu - cu Olimpia Panciu şi Marius Ţeicu. A colaborat o perioadă îndelungată cu Anastasia Lazariuc.

În 2002, a primit Diploma de Onoare la Gala Muzicii Uşoare „O zi printre stele” din partea Ministerului Culturii şi Cultelor. În acelaşi an, Editura Muzicală a Uniunii Compozitorilor şi Muzicologilor din România i-a editat un caiet de cântece selectate din şlagărele lansate în trei decenii.

În ultimii zece ani, artistul a suferit două intervenţii la inimă şi în urmă cu câteva luni a renunţat să mai susţină concerte.