Anca Serea, al şaselea copil? Vedeta a vorbit despre o nouă sarcină

18 aprilie 2019   Viață de vedetă

Are o familie numeroasă şi frumoasă. Iubeşte copiii şi nu are spune nu dacă ar rămâne însărcinată pentru a şasea oară. Anca Serea a vorbit despre al şaselea copil al ei şi al soţului său, Adi Sînă.

Anca Serea, al şaselea copil? Vedeta a vorbit despre o nouă sarcină pe care nu a negat-o, dar nici nu a confirmat-o. “Asta o să aflăm mai târziu! Nu pot să vă zic încă!”, a spus Anca Serea conform spynews.ro.

Anca Serea, al şaselea copil?

Momentan, nu este cert dacă e însărcinată sau nu pentru a şasea oară. Dar Anca Serea iubeşte copiii şi nu ar spune nu dacă ar fi să mai facă un copil. Aceasta are deja o familie numeroasă şi frumoasă.

Anca Serea şi Adrian Sînă au împreună trei copii: Noah, Ava şi Moise Petru. Din mariajul cu regretatul afacerist Filip Poplingher, care a murit când vedeta avea 28 de ani, are doi copii: David şi Sara.

Citeşte şi: Anca Serea: „Cred foarte mult în oameni şi în cuvântul lor“

Anca Serea a vorbit despre o nouă sarcină

„Ne pregătim pentru al şaselea copil. (…) Secretul familiei: dragostea necondiţionată, iubire, sprijin şi familia. Nu cred că e vreun secret. (…) Cu bună organizare, cu puţine ore de somn şi cu trezire devreme. Mama mea ne ajută foarte mult, ea e eroina adevărata eroină (…) O parte dintre copii îi duc eu la şcoală. Sara face echitaţie, înot (…) Noah face de o jumătate de an pian, iar David va avea un an dificil.  Dacă-ţi doreşti ceva cu adevărat, bineînţeles, cu puţin efort.  Mănânc multe fructe şi legume, evit să mănânc produse prelucrate, mănânc mâncare gătită de mama mea. Vom pleca acum pe 8 – vom aniversa un an de la căsătorie şi ne vom reînnoi jurămintele împreună cu naşii noştri, undeva la Viena”, a declarat, recent, Anca Serea într-o emisiune TV.

Citeşte şi: Secretul siluetei Ancăi Serea. Un fruct o ajută să se menţină slabă

Mai multe