Andreea Antonescu a sunat la 112. A fost găsită în casă, cu noul iubit, Ştefan Manolache: "Mă rugam să-mi dea cheile"

20 februarie 2020   Viață de vedetă

Andreea Antonescu a stârnit controverse în mediul online, după ce un apel la 112 a fost înregistrat de pe numărul său de telefon. Iniţial, s-a spus că vedeta a fost sechestrată în propriul apartament, însă aceasta a dezminţit informaţia.

Una dintre jumătăţile trupei Andre a povestit într-o postare pe Facebook ce anume s-a întâmplat cu aşa zis-ul apel la 112. Andreea Antonescu susţine că a fost o greşeală şi că nu a fost nicidecum sechestrată. 

Aurelian Temişan, prima reacţie după ce s-a spus că Andreea Bălan şi George Burcea divorţează: ”A lua decizii la nervi...”

'V-aş da bună dimineaţa, dar am făcut-o deja în jurul orei 7 cu un story, care probabil relata aşa, dacă puteaţi citi printre rânduri, că nu am fost deloc sechestrată. Aseară am trecut printr-o experienţă stranie. Ideea e în felul următor: nu am fost sechestrată. Aseară eram acasă cu Ştefan Manolache, asta din dorinţa noastră de a nu mai apărea atât de mult în story-uri", şi-a început vedeta povestea.

Andreea Antonescu susţine că apelul la 112 a fost din greşeală, făcut de un copil

Artista a explicat cum au decurs de fapt lucrurile şi ce s-a întâmplat în seara apelului la 112. Andreea Antonescu are acum de plătit o amendă.

Daniela Crudu, primele declaraţii după ce a fost bătută de iubit: ”Nu pot să vă spun motivul!”

"Au venit cu copii în vizită. Ştefan a scos telefonul de firmă şi copilaşul a început să butoneze. A butonat la 112, iar pe fundal s-a auzit că subsemnata voia să plece la maşină, pentru că nu mai aveam ţigări. Ştefan a considerat că am fumat prea mult, iar eu mă rugam să-mi dea cheile. Nu-mi găseam nici cheile de la casă. Autorităţile şi-au făcut datoria şi au venit imediat şi au considerat că e vorba despre un sechestru. Partea bună a fost că nu a fost că nu era niciun sechestru, partea mai puţin bună este că trebuie să plătesc o amendă', a spus Andreea Antonescu.

Mai multe