Astfel, într-o postare făcută publică pe contul de socializare, Aurelian Temişan a vorbit despre problemele care apar într-o relaţie.

Daniela Crudu, primele declaraţii după ce a fost bătută de iubit: ”Nu pot să vă spun motivul!”

„Când clădeşti o relaţie şi nu neapărat având toate „condiţiile” exterioare de partea ta, e imperios necesar că, în momente mai tensionate (inevitabil să nu existe şi aşa ceva), să îţi păstrezi calmul şi să îţi aduci aminte câte piedici ai întâlnit până să ajungi aici. A jigni, a ţipa sau a lua decizii la nervi, e facil, dar poate fi dăunător, ba chiar poate pune capăt relaţiei. Staţi liniştiţi, la noi totul e ok. ?? Uitându-mă în jur constat că e atât de preţios să îţi creezi liniştea în jur… încât restul devine planul doi.”, a scris Aurelian Temişan pe contul de Instagram, alături de o fotografie în care apare alături de soţia lui, Monica Davidescu.

Acest mesaj a fost făcut public după ce mai mulţi prieteni virtuali au crezut că între el şi soţia lui există probleme.

Gabriela Cristea, mesaj dur după ce a fost criticată: ”Sunt nervoasă pe mimozele care spun că e uşor să slăbeşti!”

Soţul Andreei Bălan a făcut primele declaraţii, după ce s-a spus că el şi artista s-au despărţit. Mai mult, actorul a fost uimit să afle despre citatul postat de soţia lui pe contul de socializare, care a stârnit reacţii neaşteptate în mediul virtual.