Andreea Bălan, mărturisire sfâşietoare la un an de când a făcut stop cardio-respirator: ”M-a făcut să văd altfel lucrurile!”

9 februarie 2020   Viață de vedetă

Andreea Bălan a trecut prin momente dificile în urmă cu un an de zile, când a devenit mamă pentru a doua oară şi a suferit un stop cardio-respirator în timpul operaţiei de cezariană. Acum, la aproape un an de atunci, ea a făcut declaraţii sfâşietoare.

În cadrul unui interviu pentru Antena Stars, cântăreaţa a vorbit despre momentele grele prin care a trecut, dezvăluind că are o sensibilitate pentru fetiţa ei cea mică, Clara.

Andreea Bălan, în centrul unui scandal uriaş. Reacţia artistei după ce a fost acuzată că minte: ”Părerea ta proastă!”

Am faţă de Clara o sensibilitate. Pentru că am trecut prin ce am trecut şi e ciudat să spun asta. Dar m-a făcut să văd altfel lucrurile‘, a spus Andreea Bălan la Antena Stars, potrivit Spynews.

Andreea Bălan, vacanţă de coşmar în Mauritius, după ce fiica ei s-a îmbolnăvit: ”Au anesteziat-o şi i-au pus perfuzia în tâmplă” De asemenea, ea a vorbit şi despre cum reuşeşte să îmbine viaţa profesională cu cea personală: ”Eu sunt foarte structurată pe business şi creierul meu este ca al unui bărbat şi văd foarte repede eşecul sau succesul unei afaceri. Mi-am dorit lucrul ăsta, o familie, şi am găsit un bărbat care să mă completeze în sensul ăsta”, a mai spus Andreea Bălan.  

Mai multe