Aştepta cu nerăbdare să se bucure de vacanţa plănuită de mult timp, însă nici bine n-a ajuns acolo, căci problemele au apărut. Andreea Bălan a fost nevoită să meargă la spital cu fiica ei cea mică, care s-a simţit foarte rău.

”Vacanţa noastră în Mauritius a luat o întorsătură neaşteptată şi neplăcută. Ieri i s-a făcut rău Clăriţei. A vomitat şi am ajuns la spital. Am stat sub observaţie şi are o enterocolită. Şi Ella a vomitat, deci credem că are şi ea acelaşi lucru. De aseară suntem pe antibiotic pe cale orală şi încercăm să o facem să bea cât mai multe lichide. O ţinem sub supraveghere ca să-i scadă febra.”, a povestit Andreea Bălan.

Andreea Antonescu, primele declaraţii după ce s-a despărţit de Ştefan Manolache: ”Lucrurile sunt clare, nu mai suntem împreună!”

De asemenea, ea a mărturisit că fiica ei de doar 10 luni a fost anesteziată cu gaz: ”Am stat o noapte în spital şi nu ne-a plăcut deloc. Nu mi-a plăcut deloc la spital aici, pentru că nu au reuşit să-i găsească venele şi au înţepat-o de două ori. Nu au reuşit să-i pună perfuzie şi până la urmă a trebuit să o anestezieze cu gaz timp de 10 minute ca să-i pună perfuzia în vena din tâmplă. S-a hidratat o oră prin perfuzie, iar apoi a venit un asistent să-i prindă bandajul pentru că acesta cădea şi i-a scos perfuzia. După ce că au anesteziat-o 10 minute, au chinuit-o, i-au pus perfuzia în tâmplă şi a venit şi i-a scos perfuzia din greşeală. M-am enerva teribil.”, a mărturisit vedeta.

Artista s-a temut pentru fiica ei, iar în momentele în care micuţa se afla sub anestezia inima ei era strânsă şi se ruga ca totul să fie bine.

Amalia Năstase a slăbit peste 30 de kilograme, dar nu se opreşte aici: ”Aş vrea să mai dau jos încă trei. Am dat hainele XXXL”

”Au ras-o în cap ca să-i pună perfuzia, sărăcuţa. M-am supărat rău şi mi-a stat inima în loc 10 minute cât a fost anesteziată”, a mai povestit Andreea Bălan, potrivit Viva.ro.