Andreea Bălan şi soţul său nu îşi mai vorbesc. Prima reacţie a lui George Burcea: "Întrebaţi-o pe ea dacă vom ajunge la divorţ"

21 februarie 2020   Viață de vedetă

Andreea Bălan şi George Burcea s-au separat şi urmează să divorţeze, este zvonul tot mai prezent în presă şi pe reţelele de socializare, asta în ciuda faptului că niciunul nu a confirmat presupusa despărţire. Surse din anturajul celor doi susţin că nu-şi mai vorbesc şi că George a plecat din casa în care locuia alături de Andreea şi de cele două fiice.

Întrebat de un presupus divorţ, George Burcea s-a abţinut de la orice fel de comentarii. Nu a confirmat, dar nici nu a infirmat despărţirea de Andreea Bălan. 

'Nu pot să infirm, nici să confirm faptul că suntem separaţi. Întrebaţi-o pe Andreea. Dacă vom ajunge la divorţ, cu siguranţă Andreea o să vă anunţe. Ea se pricepe mult mai bine ca mine. Nu vreau să comentez mai multe', a spus George Burcea.

Aurelian Temişan, prima reacţie după ce s-a spus că Andreea Bălan şi George Burcea divorţează: ”A lua decizii la nervi...”

Potrivit unor surse apropiate lor, Andreea Bălan şi George Burcea nu ar mai comunica. Nu doar că se despart, cei doi nici măcar nu-şi mai vorbesc, spun apopiaţii. 

"Cei doi nu îşi vorbesc. Dacă, până acum, fiecare ştia programul partenerului, acum fiecare e cu treaba lui. Andreea nu ştie dacă soţul ei are de gând să vină acasă în seara asta", a mai spus apropiatul cuplului pentru Cancan.

Gabriela Cristea, mesaj dur după ce a fost criticată: ”Sunt nervoasă pe mimozele care spun că e uşor să slăbeşti!”

Mesaje de încurajare pentru Andreea Bălan de la fani: "Faci o mare greşeală dacă îl pierzi pe George"

''Sper să reuşiţi să treceţi peste probleme asta pentru fete. Pentru că ele au nevoie de o familie mai mult decât o carieră a mamei. Familia este cea mai importantă, Să nu vă despărţiţi. Sunteţi o familie frumoasă, Tot mai sus împreună şi la bine şi la greu. Faci o mare greşeală dacă îl pierzi pe George, nu uita când te-ai căsătorit a fost la bine şi la greu împreuna. Vorbiţi unde e de reparat ceva şi nu daţi cu piciorul, e trist'', sunt câteva dintre mesajale transmise de fani.

Mai multe