Are 88 de ani și preferă aplicațiile de sex! Despre ce mare vedetă e vorba?

18 octombrie 2024   Viață de vedetă

Se afla într-un con de umbră după ce a fost acuzat de fiica sa adoptivă că fusese agresată sexual de el, iar acum, la aproape 90 de ani, a revenit în prim plan cu alt scandal – a participat la o petrecere de lansare a unei aplicații sexuale!

Este vorba despre nimeni altul decât marele regizor și actor de la Hollywood Woody Allen (88 de ani). El împreună cu soția sa, altă fiică adoptivă a lui, Soon-Yi Previn (54 de ani), au revenit pe scena socială din New York când au participat la un eveniment controversat.

Starul hollywoodian și Previn, fiica adoptată de fosta parteneră de viață a lui Allen, Mia Farrow, „au lipsit o bună vreme de la petrecerile de cocktail” din cauza mișcării #Me Too, care l-a avut și pe el în prim plan.

Fiica vitregă adoptată de el, Dylan Farrow, l-a acuzat, în 1992, de hărțuire sexuală, însă Woody Allen a negat acuzațiile și n-a fost niciodată arestat de autoritățile americane pentru acuzațiile aduse. Cumva, inexplicabil spun unii, starul a scăpat ca prin urechile acului chiar și în vremea #Me Too, când problemele avute de marele regizor în trecut au apărut din nou la suprafață. Dar, la fel ca în 1992, nimeni nu l-a luat în cătușe de-acasă pe cineastul american.

Iar acum își scoate din nou la iveală latura lui controvesată participând la lansarea unei apicații care găsește oamenilor parteneri de sex. Woody era într-o dispoziție extrem de bună la evenimentul organizat de Kaitlin Phillips. Aplicația cu pricina se adresează „curioșilor”, după cum ne informează cei care o promovează, și include servicii sexuale de tot felul, de la cele matrimoniale la perversiuni de-a dreptul.

Hollywoodul a fost șocat să descopere că Woody Allen, la cei 88 de ani ai săi, mai iese în lume ca să fie asociat cu un produs controversat. În ieșirea lui atât de rară la evenimente, a preferat aplicațiile pentru sex, întârind astfel convingerea unora că legendarul regizor are o înclinație spre… lucrurile controversate.

foto - Shutterstock

Mai multe