Și-a pierdut virginitatea la 35 de ani! Cum și-a sedus Michael Jackson soția într-o cameră de hotel

Noua autobiografie a Lisei Marie Presley, „From Here to the Great Unknown”, publicată pe 8 octombrie, vorbește și despre relația unicului copil al lui Elvis Presley cu Michael Jackson.

7 michael jackson si lisa marie presley profimedia 0035714503 jpg jpeg

Se pare că MJ a reușit să-o seducă pe Lisa Marie când ea era încă măritată cu Danny Keough, cu care avea doi copii. Fiica lui Elvis a dezvăluit, în cartea sa, că ea s-a apropiat de megastarul pop în timpul conversațiilor intime pe care le aveau la miez de noapte.  Michael chiar a cerut-o de soție pe Lisa într-o cameră de hotel din Las Vegas înainte de-a se săruta prima dată cu ea.

„L-am întâlnit pe Michael prima dată când eram copil, în Las Vegas. Cred că n-aveam mai mult de 6 ani. Tatăl meu susținea un concert la Hilton, iar The Jackson 5 cânta prin apropiere. Michael și-a amintit că m-am dus în culise ca să-l cunosc în persoană. Eu nu-mi aduc aminte asta…”, a dezvăluit Lisa Marie Presley.

Se pare că MJ a încercat să-i facă curte Lisei Marie ani la rând. Când ea avea 16 ani, Michael a sunat-o pe mama ei în speranța să petreacă puțin timp împreună cu ea, dar Priscilla Presley a refuzat. Prima dată când s-au întâlnit cu adevărat Lisa Marie cu Michael a fost în 1993. Totuși, au petrecut mult timp doar vorbind, ca simpli prieteni și-atât.  

Lisa Marie a fost, la un moment dat, invitată de MJ în Vas Vegas. Fiecare avea camera lui de hotel, însă Lisa mergea adesea ca să stea de vorbă cu Jackson în camera lui. Într-o seară, el i-a spus ei că s-a îndrăgostit de ea.

„Ultima seară în care Michael m-a invitat în camera lui… Mi-a spus atunci să nu mă uit la el, că avea emoții și voia să-mi spună ceva. El a stins luminile și mi-a spus că se îndrăgostise de mine, că voia să ne căsătorim și să facem copii împreună”, a declarat unicul copil Presley în cartea sa. Ea simțea la fel, însă era încă măritată cu Danny. Întoarsă acasă, s-a despărțit de soțul ei și a revenit fericită în viața lui MJ.

Lisa a declarat că Michael era virgin atunci. El recunoscuse că a sărutat-o pe Brooke Shields în trecut, dar acela fusese singurul moment de intimitate fizică din viața lui de până atunci. Apoi, el a sărutat-o și „toate chestiile fizice” au început să se întâmple între ei, spre stupoarea ei.

Lisa ar fi vrut ca ei doi să facă dragoste abia după nuntă, însă el a spus că „nu aștept atât”. Cu alte cuvinte, cele două vedete și-au consumat relația când Michael Jackson avea 35 de ani. Așa și-a pierdut el virginitatea.

foto - Profimedia



Recente

2 semne zodiacale cu noroc la bani in octombrie 2024  Sursa foto shutterstock 2278530341 jpg
lisa marie presley 2 shutterstock 276232913 jpg
Halle Berry  foto   Shutterstock jpg
OCC Matilda jpeg
Mariah Carey  foto   Shutterstock jpg
Ciocolata Dubai  Sursa foto shutterstock 2515426331 jpg
Tizi Hodson jpg
Pamela Anderson jpg
Leonardo DiCaprio și dublura lui, Roman Burtsev  foto   Shutterstock, Instagram jpg
Cele mai bune jucătoare de fotbal jpg
Men in Black  foto   Imdb jpg
Acesti nativi au noroc pe 4 octombrie datorita Lunii in Scorpion  Sursa foto shutterstock 2381801813 jpg
Jennifer Aniston  foto   Shutterstock, Instagram jpg
apocalipsa  foto   Shutterstock jpg
frigider  foto   Shutterstock jpg
Helen Hunt  foto   Shutterstock jpg
Angelina Jolie  sursa foto   Shutterstock jpg
miri  Shutterstock jpg
Pamela Anderson  sursa foto   Shutterstock jpg