Azi mari vedete, ieri vindeau în fast-food. Pink fuma la drive-thru şi dădea amicilor cartofi prăjiţi pe gratis

3 februarie 2022   Viață de vedetă

Au lumea la picioare în prezent şi sunt înconjurate de admiratori oriunde se duc. O parte din starurile care strălucesc acum pe marile scene n-au avut norocul de a fi descoperite rapid şi au fost nevoite să ia slujbe obişnuite. În unele cazuri, s-au dovedit de atunci nonconformiste ceea ce le-a adus concedierea în timp scurt.

Oricât de cunoscuţi au devenit, unii dintre artiştii pe care îi admiră o lume întreagă au avut începuturi umile. Înainte de a-şi demonstra talentele, au lucrat pe salariu minim şi au acceptat slujbe în restaurante de tip fast-food. Cântăreţi, actori, chiar şi un fost preşedinte povestesc acum amuzaţi de primele lor locuri de muncă.

Pink nu se ferea să servească în timp ce fuma

Cântăreaţa Pink a lucrat nu la unul, ci la trei restaurante fast-food diferite, Wendy’s, Pizza Hut şi McDonald’s. Superstarul n-a fost tocmai angajat model. Ea a declarat pentru The Associated Press că obişnuia să fumeze când servea la geam pentru drive-thru. De asemenea, a mărturisit că le mai dădea gratuit prietenilor cartofi prăjiţi şi că s-a drogat în timpul serviciului.

Madonna a lucrat doar o zi la o gogoşerie

Superstarul Madonna a trecut prin multe până să atingă succesul. A avut o perioadă în care a fost nevoită să accepte o slujbă la fast-food-ul Dunkin’ Donuts aflat în Times Square, New York. Din păcate, n-a rezistat mai mult de o zi. A fost concediată după ce a stropit un client cu jeleu.

Chris Pratt şi-ar fi dorit mai multe bacşişuri

Actorul Chris Pratt a povestit pe Instagram fanilor săi despre perioada în care a fost ospătar la Bubba Gump Shrimp Co.. Şi-a îndemnat admiratorii să nu uite să lase bacşiş şi chiar o gustare în farfurie pentru cei care îi servesc în restaurante.

Eva Longoria şi-a plătit aniversarea de 15 ani cu banii din fast-food

Vedeta din serialul „Desperate Housewives”, Eva Longoria, a lucrat la fast-food-ul Wendy's din oraşul ei natal, Corpus Christi, Texas.  Iniţial, Longoria s-a angajat acolo pentru a-şi plăti petrecerea de aniversare de 15 ani, Quinceañera, care este cu totul specială pentru fetele din Mexic şi America Latină în general.

Citeşte şi:

De ce a refuzat Pink să cânte la ziua de naştere a Prinţului William. I-a scris, în schimb, o scrisoare plină de reproşuri

Nicole Kidman era maseuză, Beyoncé făcea curăţenie. Primele joburi ale starurilor de azi

Eva Mendes, la un stand într-un mall

A ajuns actriţă şi model de succes, dar în adolescenţă s-a ocupat cu altceva. Eva Mendes şi-a câştigat primii ei bani lucrând la Hot Dog on a Stick, un stand de limonadă dintr-un mall din Los Angeles.

Barack Obama vindea îngheţată

Înainte de a se muta la Casa Albă, fostul preşedinte al SUA, Barack Obama, a vândut cupe de îngheţată într-un magazin Baskin-Robbins. Într-un eseu pe LinkedIn, Obama a scris că acel job l-a învăţat „responsabilitatea, munca grea, echilibrarea unui loc de muncă cu prietenii, familia şi şcoala.”

Shania Twain servea la McDonald’s

Înainte de a deveni un star în Nashville, SUA, Shania Twain, cunoscută pentru hit-ul „Man, I Feel Like a Woman”, a lucrat mulţi ani la McDonald’s după şcoală şi cânta în baruri noapţile.

FOTO: Shutterstock

Mai multe