Multe vedete îşi amintesc cu drag de primul lor loc de muncă, dar sunt şi foarte bucuroşi că au trecut de munca de jos la actorie. Indiferent de modul în care au început aceste superstaruri, lucrurile au mers bine pentru toţi în cele din urmă. Aceste vedete au dezvăluit care au fost primele locuri de muncă pe care le-au avut.

Beyoncé a lucrat în salonul mamei

Regatul oricărei regine trebuie să înceapă de undeva, iar pentru Beyoncé acesta a fost salonul de coafură din Houston al mamei ei. Artista a declarat că a învăţat cum să lucreze de mică şi a învăţat multe de la Tina, mama ei, o „femeie puternică”. Acesta i-a permis micuţei Beyoncé să-i transforme salonul în scena ei, dar şi locul în care să câştige câţiva bani.

„De la 6 la 9 ani, cântam şi făceam mici spectacole pentru femeile care veneau la salon să se coafeze şi facă şi conversaţie. Am ajutat la măturarea părului de pe podea pentru a-mi plăti permisul într-un parc de distracţii. Când nu făceam curăţeniei la salon, mă uitam la mama mea care era cel mai mare model pentru mine‟, a declarat cântăreaţa.

Brad Pitt şi Ashton Kutcher, la munca de jos