Bomba sexy Pamela Anderson: „Voiam să devin bibliotecară!”

2 februarie 2023   Viață de vedetă

Cea mai celebră blondă din lume și-a povestit întreaga viață într-un interviu din „The Times”, publicat zilele trecute. Ce dezvăluiri a făcut vedeta?

Vedeta de 55 de ani, care a dezvăluit recent cum Vladimmir Putin „s-a distrat de minune cu mine la Kremlin”, i-a recunoscut jurnalistului de la The Times că ea și-a dorit să devină bibliotecară și că singurul bărbat care a tratat-o vreodată cu respect a fost Hugh Hefner, creatorul revistei destinate bărbaților, „Playboy”.

Pamela a apărut pe coperta „Playboy” de un număr record de ori – 14 – iar acum povestește tuturor despre experiența ei în fața camerei foto, dar și despre viața ei din culise, în timpul turneului de promovare a noii ei autobiogafii, „Cu dragoste, Pamela” și a lansării documentarului „Pamela, o poveste de dragoste”, de pe Netflix.

Deschizându-și sufletul în fața jurnalistului Decca Aitkenhead, în orășelul ei natal Ladysmith, Wisconsin, blondina sexy a recunoscut: „Voiam să să devin bibliotecară. Dar am luat-o într-o direcție diferită”. Trecând peste faptul că a promovat toată viața o imagine de blondină care nu pare să fi citit nicio carte în viața ei, Anderson a dovedit, cu vârf și îndesat, că a reușit să-și depășească condiția, că a făcut ceva cu viața ei. Și asta în ciuda dificultăților întâmpinate pe parcurs...

Vedeta serialului „Baywatch” a avut o copilărie și-o adolescență traumatizante, din cauza agresiunii sexuale îndurate, care a durat ani întregi, a violurilor repetate la care a fost supusă, dar și din cauza sărăciei lucii în care a crescut și-a abuzului suferit.

Dorința ei de-a pleca de-acasă și-a ajunge la Conacul Playboy, ca să-și încerce norocul ca model al lor, s-a născut dintr-o timiditate cruntă a ei. „Eram extraordinar de timidă și nu mai voiam să mă simt așa. De-asta am făcut-o! Ca să scap de acel sentiment!”, explică vedeta.

„Prima ședință foto m-a făcut să mă simt ca o femeie senzuală. Sexualitatea mea îmi aparținea pentru prima dată în viața mea. Am redevenit puternică astfel!”, a dezvăluit Pam, fostă victimă a abuzului sexual în copilărie.

După mai multe eșecuri amoroase și numeroase procese care au lăsat-o fără bani în buzunar, Anderson atrage atenția și asupra relației tumultoase cu mama ei. „Mi-a spus niște chestii groaznice! O să fie foarte greu pentru ea să știe că am făcut publice multe aspecte din viața mea”, a declarat bomba sexy făcând referire la cartea și documentarul despre viața ei.

Foto - Shutterstock

Mai multe