Brian Austin Green i-a dat un mesaj lui Luke Perry după ce murise. „Credeam că o să răspundă”

4 februarie 2024   Viață de vedetă

Toți actorii principali din serialul „Beverly Hills 90210” au fost loviți din plin de dispariția prematură a colegului lor, Luke Perry. Iar Brian Austin Green n-a putut accepta vestea cruntă...

Brian Austin Green a dezvăluit recent că i-a trimis un mesaj regretatului său prieten și fostului coleg de platou, Luke Perry, chiar a doua zi după moartea acestuia la numai 52 de ani. Actorul a recunoscut că „n-am putut digera” dispariția lui șocantă.

Luke Perry a murit în martie 2019, în urma unui infarct masiv, și ne-a lăsat în urmă o carieră de succes, după interpretarea rolului Dylan McKay în serialul de mare succes și-n România, „Beverly Hills, 90210”.

În timpul celui mai recent episod al emisiunii „Getting Grilled with Curtis Stone”, Green a vorbit cu chef-ul faimos și logodnica sa, Sharne Burgess, despre perioada dificilă pe care a traversat-o după ce și-a pierdut prietenul.

După ce a aflat că Luke murise, Brian refuza cumva să creadă cumplita veste. „O parte din mine, pur și simplu, nu putea să proceseze asemenea informație. I-am și trimis un mesaj a doua zi după ce murise… Și am făcut asta tocmai pentru că o parte din mine era convins că o să-mi răspundă. Mă gândeam că probabil s-a ascuns pe undeva sau ceva s-a întâmplat de nu poate răspunde”, a declarat actorul de 50 de ani. „Nu creadem cu adevărat asta, dar cumva speram ca asta să se fi întâmplat…”, a continuat să explice Austin Green.

Șocul dispariției actorului de 52 de ani a fost cu atât mai mare cu cât Perry era într-o formă de zile mari, „cel mai puternic dentre noi toți”, a continuat acesta. „Mânca foarte echilibrat, plesnea de sănătate. Era într-o formă fizică foarte bună!”, a adăugat vedeta de la Hollywood.

„N-am crezut nici într-un million de ani că avea să se întâmple una ca asta. E foarte greu atunci când piezi pe cineva aproapiat. E și mai greu dacă e vorba despre cineva neașteptat. A fost totul atât de subit și, pur și simplu, ești invadat de o durere imensă când se întâmplă așa ceva…”, a conchis Brian Austin Green.

foto - Shutterstock

Mai multe