Tom Cruise, avertizat să-și deschidă portofelul. Iubitei lui îi place să cheltuiască!

Actorul de la Hollywood a dansat toată noaptea cu fosta soție a unui rus de pe „lista neagră de la Kremlin”, care are o mare pasiune – să facă cumpărături!

image

Vedeta de 61 de ani a fost zărit în compania unei rusoaice de 36 de ani, pe nume Elsina Khairova, zilele trecute, lucru care a dat naștere zvonurilor că Tom Cruise are, în sfârșit, iubită, după ani întregi în care n-a mai fost fotografiat cu nimeni de sex feminin în prezența sa.

Cei doi au fost împreună la o petrecere în Londra, în Grosvenor Square, și s-au simțit foarte bine, după cum ne informează unul dintre invitații de la evenimentul respectiv. „Erau inseparabili, clar se comportau ca un cuplu sudat!”, spune o sursă în Daily Mail. „El părea vrăjit de rusoaică!”, a adăugat acesta.

Actorul și fosta soție a unui rus influent au apărut împreună la petrecere, pe la orele 21, și „au petrecut toată noaptea dansând împreună”, pe ringul de dans. Se pare că Tom tot era abordat de diverși oameni de la petrecere și i se cereau autografe și fotografii cu el, dar Cruise nu avea ochi decât pentru partenera lui din acea seară.

Presupusul cuplu – pentru că n-avem nicio confirmare de nicio parte că actorul și vedeta din Rusia sunt oficial împreună – au plecat împreună spre dimineață de la petrecerea din Londra.

Dar cine este această duduie frumoasă și bogată?

Un fost model rus și cetățean britanic, care a fost căsătorită cu omul de afaceri prosper Dmitri Tsvetkov, om influent din Rusia pe care ea l-a acuzat că a ajuns „pe lista neagră din Kremlin”. Cei doi foști soți dețin împreună numeroase proprietăți în Marea Britanie, care însumează vreo 20 de milioane de dolari, dar și în Dubai și Cipru.

Mai mult de-atât, fosta pereche are mai multe mașini de lux, bijuterii de valoare și o colecție de artă care a fost estimată la milioane de dolari. Divorțul celor doi a făcut multe valuri prin presă astă vară și încă nu se știe dacă despărțirea lor a fost finalizată până în acest moment.

Oricum, fostul model rus trăiește pe picior mare și cei care o cunosc pe frumoasă brunetă îl avertizează pe Tom Cruise să-și deschidă larg portofelul, pentru că frumoasa Khairova adoră să cheltuiască bani. Mulți bani.

foto - Shuttestock, Instagram



Recente

mașină  foto   Shutterstock jpg
copil speriat  foto   Shutterstock jpg
Dannii Minogue  Instagram jpg
Sophie Turner și Joe Jonas  foto   Shutterstock jpg
Rumer Willis  foto   Shutterstock jpg
Regina Camilla a Marii Britanii jpg
Christina Applegate jpg
Shania Twain, Jon Bon Jovi  foto   Shutterstock jpg
Celebritati  jpg
Whitney Houston  foto   Shutterstock jpg
Meghan Markle si fiica ei  jpg
Olivia Munn și John Mulaney  foto   Shutterstock jpg
Madonna  jpg
să vorbim de vorbă   Oana & Ion jpg
Cindy Crawford  Shutterstock jpg
respiratie pe gura jpg
Elon Musk  foto   Shutterstock jpg
Angelina Jolie și copiii ei  foto   Shutterstock jpg
Britney Spears  foto   Shutterstock jpg
Kim Kardashian  Instagram jpg