Care a fost ultima dorință a lui Sean Connery? I s-a îndeplinit post-mortem

29 august 2022   Viață de vedetă

Pe 25 august, regretatul actor ar fi împlinit 92 de ani, ocazie cu care familia lui a îndeplinit ultima dorință a starului hollywoodian stins din viață pe 31 octombrie 2020.

Văduva de 93 de ani a actorului, Micheline Roquebrune, a făcut o călătorie specială zilele trecute, pentru a-i putea îndeplini ultima dorință a fostului ei soț. Aceasta a fost însoțită de familia legendarului actor când l-a adus acasă pe Sean Connery, în Scoția lui mult iubită.

Micheline a declarat după moartea acestuia, care s-a întâmplat acasă la ei, în Bahamas, în 2020: „O să-l aducem pe Sean înapoi în Scoția – aceasta a fost dorința de pe patul lui de moarte! Voia ca cenușa lui să fie împrăștiată în Bahamas, dar și în țara lui natală”, a dezvăluit aceasta, după care, anul aceasta, a adăugat: „Era cel mai fericit pe un teren de golf, așa că, imediat ce putem călători, vom merge în Scoția ca familie și-i vom duce acolo cenușa”.

„Sper să-i împrăștii cenușa pe un teren de golf din Scoția, pentru că a adorat întotdeauna să joace golf acolo”, a conchis văduva. Fiul actorului, Jason (59), și nepoata Sackia, au însoțit-o pe Micheline pentru a-și lua „Adio!” de la fostul agent 007.

Jason a dezvăluit, în martie, că cel mai probabil vor împrăștia cenușa fostului James Bond pe St. Andrews, pentru simplul motiv că tatăl lui a fost membru al „Royal and Ancient Golf Club” și că a jucat, de numeroase ori, pentru faimosul Old Course. „Am amintiri minunate de la St. Andrews. Ne-am simțit grozav acolo”, a declarat acesta.

Pelerinajul familiei în Scoția a constat și-ntr-o celebrare a vieții lui Sean Connery în Dalmeny de lângă Edinburgh, orașul lui natal de la care a primit, ulterior, Medalia orașului, în 1991.

Sean Connery a murit la 90 de ani, în octombrie 2020.

Foto - Shutterstock

Mai multe